Svi su zaboravili na prvi brak Slavka Štimca: Ova žena mu je rodila sina, pogledajte jedinu fotografiju

Svi su zaboravili na prvi brak Slavka Štimca: Ova žena mu je rodila sina, pogledajte jedinu fotografiju

Autor: | 24/05/2023

0

Prva žena Slavka Štimca živi povučeno

Privatni život legendarnog Slavka Štimca od kada je 1972. godine prvi put stao pred kamere u filmu „Vuk samotnjak“ do danas gotovo je nepoznat, tim pre što glumac retko daje intervjue, a kada i napravi presedan, uglavnom govori o profesiji.

Pročitajte: Devojčica koja je očarala Srbiju u Crnoj svadbi - Magična Anastasija Đurović čudo od deteta

Mirko Tabašević

 

Ništa veće interesovanje za javni život ne pokazuje ni Slavkova supruga Vesna Golubović sa kojom je u braku od 1997. godine. Ono što o njoj znamo jeste da je 1980. diplomirala na Fakultetu likovnih umetnosti, u klasi profesora Stojana Čelića, a već iduće preselila se u Njujork.

‒ Nije to bila hrabrost kako mnogi misle, više ludost. Otišla sam kao da idem na izlet, sa jednom torbom u kojoj su bile dve knjige: „Srpske junačke pesme“ i „Novi zavet“. Imala sam nešto malo para, nisam znala engleski, ali sam bila rešena da tamo zauvek ostanem ‒ ispričala je Vesna u jednom od retkih intervjua.

Uprkos svemu, odlučila je da se vrati u Beograd, gde se posvetila onome za šta se školovala.

Pročitajte: Čuvena slikarka beži od kamera - Ovako izgleda tajanstvena supruga Slavka Štimca, njihove fotografije gotovo da ne postoje

Štimca i njegovu supruga, iako žive u Beogradu, retko ćete videti na ulicama prestonice, a malo ko zna da je slavni glumac pre Vesne bio u braku sa slikarkom Majdom Vojniković, sa kojom ima sina Vida, prenosi portal index.rs.

Prema njihovim informacijama, Vid je sa majkom od 1992. živeo u Amsterdamu, gde je završio osnovne studije ekonomije. Potom je doktorirao u Berlinu. Na internetu postoji samo jedna Majdina fotografija.

Privatna Arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Leo Ciglenečki

Pročitajte još