Njenu smrt nikad nije preboleo: Jasna Balašević preminula je mlada, o velikoj porodičnoj tragediji Đole je ćutao

Njenu smrt nikad nije preboleo: Jasna Balašević preminula je mlada, o velikoj porodičnoj tragediji Đole je ćutao

Autor: | 20/05/2023

1

Balaševićeva sestra preminula je mlada

Jedan od najomiljenijih kantautora na ovim prostorima Đorđe Balašević, koji nas je napustio pre dve godine, generacijama koje dolaze ostavio je izuzetan umetnički opus. Iako je često i rado držao koncerte i uživao u vremenu provedenom sa publikom, panonski mornar je najsrećniji bio u svojoj kući, u čuvenoj Ulici Jovana Cvijića, okružen porodicom – suprugom, decom i unukama.

Petar Đorđević

 

U toj kući Đorđe Balašević je rođen i odrastao, okružen ljubavlju oca Jovana, majke Veronike i sestre Jasne, o kojoj je retko govorio, skrivajući tako bol što ju je zauvek izgubio.

– Imao sam pet godina stariju sestru Jasnu koja, nažalost, više nije živa, ali uz nju sam rano naučio da čitam i postao pravo čudo od deteta. To mi se kasnije obilo o glavu jer je za mene do osmog razreda sve bilo podređeno igri – izjavio je u intervjuu koji je dao 2010. godine.

Pročitajte: Verin prvi Uskrs - Ovako je porodica Balašević proslavila veliki praznik, kuća u Jovana Cvijića kao iz bajke FOTO

Privatna arhiva

 

O Jasni Balašević ne zna se mnogo, osim da je bila udata i majka jedne ćerke.

Pročitajte: Nismo se nadali! Fotografija otkrila istinu o odnosu Olivere Balašević i njene snaje Nikoline

Privatna arhiva

 

 

Komentari (1)

Loading
Nena 17:56 22.05.2023
Odgovori

Licemer jedan. Poznavala sam mu sestru. Kad su nasledili neko imanje, sve je ugrabio, ni dinara nije dobila iako ona nije najbolje stajala sa parama a on vec bio bogat. Gnjida.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti