Dugo je o tome ćutao: Saša Đorđević otkrio veliku istinu o svom braku, tu odluku niko nije mogao da spreči

Dugo je o tome ćutao: Saša Đorđević otkrio veliku istinu o svom braku, tu odluku niko nije mogao da spreči

Autor: | 17/05/2023

1

Brak Saše Đorđevića intrigira javnost

Jedan od najboljih i najpopularnijih košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević 1995. godine okitio se sa dva zlata – jedno je posle Evropskog prvenstva u Atini stavio oko vrata, a drugo nešto kasnije u Bolonji na domali prst desne ruke, kada je izgovorio sudbonosno „da”.

Getty Images

 

Lepu Aleksandru, poznatu po nadimku Seka, upoznao je krajem osamdesetih, preko zajedničkog prijatelja, koji im je kasnije bio kum.

– Često sam dolazio sa društvom u kafić na Vračaru, gde sam jedne večeri video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme sa reprezentacijom Partizana ‒ priznao je svojevremeno trofejni košarkaš.

Pročitajte: On bog, a Ivana njegova boginja - Supruga Dejana Bodiroge jednim je oduvek intrigirala javnost i bila trn u oku mnogim ženama

 

TV Revija printscreen

 

S obzirom na to da Saša Đorđević nikada nije želeo da eksponira privatni život, nacija koja ga i danas obožava ostala je uskraćena za fotografije sa venčanja, koje se odigralo u Italiji. Mnogo godina kasnije otkrio je da se, po povratku iz Atine, nije pojavio na balkonu Skupštine grada zajedno sa zlatom ovenčanom reprezentacijom, jer je produžio za Bolonju kako bi potpisao „ugovor života”.

Saša i Seka Đorđević imaju dve ćerke, Tesu i Taru.

Ata Images

 

Komentari (1)

Loading
Mia Ana 07:28 18.05.2023
Odgovori

Venčali su se u Beogradu, svadba je bila u jednoj diskoteci, Jami je pevala na svadbi...

hellomagazin.rs hellomagazin