Možete li da ga zamislite sa kosom? Ovako su Seka i Saša Đorđević izgledali pre 23 godine, ne biste ih prepoznali za tri života (foto)

Možete li da ga zamislite sa kosom? Ovako su Seka i Saša Đorđević izgledali pre 23 godine, ne biste ih prepoznali za tri života (foto)

Autor: | 18/09/2022

2

Seka i Saša pre 23 godine

Aleksandar Saša Đorđević duže od tri decenije u samom je vrhu liste najboljih košarkaša koje je naša zemlja ikada imala. Uporedo sa tim prate ga komplimenti na račun fizičkog izgleda, a dugogodišnji život u Italiji uticao je i na besprekoran modni stil koji neguje.

Pročitajte: Duga i srećna ljubavna priča - Ova lepotica je tajanstvena supruga Saše Đorđevića sa kojom ima ćerke Tesu i Taru (foto)

Getty Images

 

Čini se da otkad znamo za njega, znamo i za njegovu izabranicu Seku, ali to nije uticalo na popularnost koju uživa među ženskim svetom. Štaviše, činjenica da je sve ove godine, uprkos ogromnoj slavi, ostao veran ženi koju poznaje od tinejdžerskih dana, učinilo ga je još omiljenijim.

Pročitajte: Ne biste je prepoznali ni za tri života! Ovo je jedina fotografija Elene i Peđe Mijatovića iz vremena velike ljubavi (foto)

Ata Images

 

To što je već duže vreme bez kose, nimalo nije uticalo na njegovu muževnost. Naprotiv. Ipak, Sale nije uvek tako izgledao, mada su retke fotografije koje to dokazuju.

Davne 1990. godine slikao se, naravno, sa Sekom, za naslovnu stranu tada popularnog porodičnog magazina. Oboje su sijali od zaljubljenosti, ali su izgledali drugačije nego danas.

Pročitajte: On bog, a Ivana njegova boginja - Supruga Dejana Bodiroge jednim je oduvek intrigirala javnost i bila trn u oku mnogim ženama

TV Revija printscreen

 

Saša je u to vreme imao 23 godine i gustu crnu kosu, ali je dugu kosu imala i Seka, koju odavno prepoznajemo po skoro pa muškoj frizuri koja joj savršeno pristaje.

Komentari (2)

Loading
Sanja 19:57 18.09.2022
Odgovori

Sale se nije promenio ni od osnovne škole:) Najbolja "Marko Orešković" škola!

Nora 17:52 19.09.2022
Odgovori

Prezgodan par, Seka bila i ostala riba i po. Ove danasnje manekenkice joj nisu ni do koljena.

hellomagazin.rs hellomagazin