Zdravlje voditeljke Ivane Milenković narušeno, mesecima je nismo videli na RTS-u: Pokušavala sam, radila sam u takvom stanju...

Zdravlje voditeljke Ivane Milenković narušeno, mesecima je nismo videli na RTS-u: Pokušavala sam, radila sam u takvom stanju...

Autor: | 16/05/2023

0

Voditeljku Ivanu Milenković u jutarnjim časovima gledali smo na malim ekranima, ali poslednja dva meseca od nje na Radio-televiziji Srbije nema ni traga ni glasa.

Povedeni tom činjenicom, beogradski mediji počeli su da objavljuju vesti o njenom otkazu, a najzad se oglasila i glavna akterka koja je na glasine stavila tačku i konačno otkrila pozadinu njenog nestanka iz jutarnjeg programa.

Instagram

 

‒ Prvo moram da kažem da to apsolutno nije istina, nikada nije bilo nikakve priče o otkazu, niti da je meni neko dao otkaz, niti da ja dajem otkaz na RTS-u. Prosto radim na novom projektu, to je emisija kojoj se izuzetno radujem. Uskoro ćete gledati i mene i druge kolege koje učestvuju. Reč je o nečemu što sam oduvek htela da radim, što mi je prilično blisko. Jutarnji progam je svakako nešto što sam mnogo volela, jedna velika škola, jer kada prođete pet sati živog programa, ništa više za vas ne može da bude izazovno u smislu prisustva u programu, osim možda otvaranja nekih novih tema. Izuzetno mi je drago što mi se ukazala prilika da u novom televizijskom formatu ispoljim neke svoje ideje i kao urednik, a ne samo kao voditelj emisije, što sam radila u jutarnjem programu. Znači, vest o mom otkazu potpuno je neistinita ‒ otkrila je Ivana za Telegraf.rs.

Pročitajte: Neka druga žena - Olivera Jovićević prvi put u javnosti po odlasku s televizije, prekršila strogo pravilo pozorišta FOTO

Instagram

 

Na pitanje šta je izazvalo promenu u njenoj karijeri voditeljka je bila krajnje iskrena i otkrila da je jutarnji program prestala da vodi isključivo zbog sopstvenog zdravlja.

‒ Sve se iskombinovalo, zaista sam volela jutarnji program. Radila sam ga tri godine, nekad i četiri puta nedeljno... Jednostavno, moj organizam to više nije mogao da izdrži. Naime, prestala sam da spavam i bilo mi je izuzetno teško, jer, znate, radite nešto što volite, ali jednostavno zbog zdravlja toga morate da se odreknete. Pokušavala sam, radila sam ja u takvom stanju, zaspite jedan sat, taj ciklus od sat do dva sata, i kada vam je san najslabiji, vi se budite i to ne samo u situacijama kada sam radila, nego i kada nisam vodila jutarnji progam. Jednostavno sam potpuno prestala da spavam, organizam je bio izuzetno slab, imunitet mi je opao i lekari su mi preporučili odmor. Trebalo je jedno tri do četiri meseca da to postepeno počne da se vraća u normalu i da ja opet budem ona stara.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin