Preminula Lana Toković: Zorana Pavić potvrdila najtužnije vesti, jako se potresla

Preminula Lana Toković: Zorana Pavić potvrdila najtužnije vesti, jako se potresla

Autor: | 14/05/2023

0

Poznata muzičarka Lana Toković preminula je iznenada u Beogradu u 58. godini, a tužne vesti potvrdila je njena koleginica i dugogodišnja koleginica Zorana Pavić. Lana je nedavno primljena u bolnicu, ali prema pisanjima domaćih medija i dalje nije poznato kakve zdravstvene probleme je imala poznata muzičarka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Tokovic (@lanatokovic)

 


- Nažalost, istina je da je preminula moja Lana. Mnogo mi je krivo, potresla sam se jako, ne znam šta da kažem. Ja koliko znam ona je bila u komi, ali nije bila nešto bolesna, nije bolovala. Ja koliko znam primljena je u bolnicu zbog rutinskog ispitivanja, ali se desilo ono najgore - rekla je Zorana za Republiku.


Lana se profesionalno bavila muzikom od svoje šesnaeste godine, a u svojoj višedecenijskoj karijeri snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda. Osnovala je grupu Lana i Aldo, a pored velikih koncerata koje su održali, često su nastupali na Beoviziji, poslednji put 2019. godine. Lana je kasnije otvorila muzički studio u kom se bavila komponovanjem, za šta je i osvajala i nagrade. Takođe se bavila pisanjem muzike za pozorišne predstave, reklame i crtane filmove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Tokovic (@lanatokovic)

 

 

Komentari (0)

Loading
Preminula Lana Toković hellomagazin

Slične Vesti