Jednostavno, ali uređeno sa puno ljubavi: Zavirite u novi stan Kristine Kovač u Švedskoj FOTO

Jednostavno, ali uređeno sa puno ljubavi: Zavirite u novi stan Kristine Kovač u Švedskoj FOTO

Autor: | 12/05/2023

0

Dom Kristine Kovač uređen je sa puno ljubavi

Prošlo je četiri godine otkako je Kristina Kovač, zajedno sa partnerom i ćerkom, napustila Beograd i utočište potražila u Švedskoj. Iako je početak bio težak i nije mnogo obećavao, muzičarka je sigurna da je donela pravu odluku.

„Četiri godine od kada sam sela na autobus i nikada pogledala unazad“, reči su kojima je započela svoj status uz fotografiju Stokholma i natpis „Danas je taj dan“.

Instagram

 
 

„Slavim današnji dan onako ženski, u duši, nekako sama sa sobom, jer tako sam ga i osmislila i izvela – sama. Sa ovo dvoje, i još i Mickom, pod grudima, duboko, ali sama. Zamalo nisam istrčala iz autobusa, tresući se od jecanja što ostavljam svoje dete prvi put u životu, što će bez mene da se budi i leže nepoznat broj meseci. Što ostavljam D-a, suštinski pogubljenog i unezverenog bez mene. Što ostavljam Micku u poznim godinama i verovatno misli da sam je zauvek napustila i ostavila. Sigurna sam da ću jednog lepog dana sve staviti na papir, jer ta priča traži da se ispriča kad-tad.“

Pročitajte: Maki i ja... Pomirile se Aleksandra i Kristina Kovač, evo ko je napravio prvi korak FOTO

Privatna Arhiva

 
 

„Danas me Tara pita zašto slavim dan kad sam krenula, a ne kad sam stigla, a ja joj kažem – zato što je za prvi trebalo hrabrosti. Nije mi je manjkalo, priznajem. I mislim da sam tog dana napokon upoznala i zavolela sebe, i posle više ništa nije bilo isto. Realno, osećaj je da sam ovde dve godine, ne četiri, najviše zbog pandemije. Ali, koliko god da je – stvar je prosto neverovatna, jer kad pomislim kako i sa čime sam došla, a kakav sam život na putu da nam izgradim – pa stvarno je čarobno. Čarobno, dakako. Sretna ti godišnjica, K“, poručila je sebi Kristina Kovač, zaključujući emotivnu retrospektivu.

Pročitajte: Kristina Kovač se emotivnim pismom oprostila od oca Kornelija - Tajko moj, nismo se baš uvek razumeli, ali...

Instagram

 

Sa suprugom Danijelom Brakusom i njenom ćerkom iz prvog braka Tarom pevačica je u dalekoj Švedskoj promenila nekoliko stanova, a kako je otkrila na korak je od toga da dobije stalnu adresu.

„Gde god da se uselimo, od tog mesta napravim naš dom. Nadam se da nam je ovo poslednja selidba pre kupovine sopstvenog stana“, rekla je povodom aktuelnog preseljenja. Prethodni stan koji su iznajmljivali bio je u istoj zgradi, samo u prizemlju, dok je sada tročlana porodica u potkrovlju odakle se pruža predivan pogled na grad.

Pročitajte: Nikada se nije saznalo šta im je unuštilo brak - Sa ovim pevačem Kristina Kovač ima ćerku Taru FOTO

Instagram

 
 

Kristina je objavila i kratak video-prilog u kojem se vidi raspored prostorija u njihovom novom stanu, gde im je, kako je istakla, kuhinja omiljeno mesto okupljanja. Sa jednostavnim nameštajem u beloj boji savršeno su se uklopile i bele klavijature od kojih se muzičarka ne odvaja.

Pogledajte kako sada izgleda dom Kristine Kovač

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin