Svetski mediji bruje o novoj trudnoći Irine Šajk - svi se pitaju ko je otac?

Svetski mediji bruje o novoj trudnoći Irine Šajk - svi se pitaju ko je otac?

Autor: | 19/10/2020

0

Irina Šajk trudna - napisi su preplavili naslovne strane svetskih tabloida. Naime, zgodna manekenka na jednom fotografisanju nedavno se pojavila sa nekoliko kilograma viška. Odeću koju je nosila jedva je zakopčala, a kako njeni saradnici kažu tokom snimanja imala je i jutarnje mučnine. Sve to navelo je strane tabloide da tvrde da je Irina Šajk trudna.

Ipak, kako se manekenka dugo nije izjašnjavala o svom emotivnom životu, mediji se pitaju ko bi mogao da bude srećni otac. Naime, pre nekoliko nedelja Irina je fotografisana kako sa bivšim partnerom Bredlijem Kuperom razmenjuje nežnosti, a tokom proteglog perioda, mediji su je povezivali i još sa nekoliko muškaraca.

Pročitajte: Irina Šajk ne skida osmeh sa lica - Ovo je možda priča sa srećnim krajem (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Shayk & Bradley Cooper (@_itsleeas) on Sep 8, 2020 at 10:57am PDT

Javnost je ostala zbunjena preteranom bliskošću holivudskog glumca i lepe manekenke, pa su svi prvo pomislili da bi Bredli mogao biti otac Irininog drugog deteta. Ipak, spekulisalo se da je Irina nedavno bila i u vezi sa Vitom Šnabelom, trgovcem umetnina.

Vesti o trudnoći Irine Šajk prvo je lansitala njena šminkerka, koja je tokom nedelje mode primetila da se Irina neobično ponaša.

- Sumnjamo na to da je Irina trudna i da bi beba mogla stići na proljeće. Posljednjih tjedana čudno se ponaša i nosi isključivo široku odjeću, a na jednom snimanju je imala jutarnje mučnine - rekla je za "Gossip Cop".

Pročitajte: Irina Šajk i Bredli Kuper ponovo zajedno, da li je ovo dokaz?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Oct 15, 2020 at 5:53am PDT

Što se tiče pomenutih navoda, lepa manekenka se još uvek nije oglasila. Upravo zato pitamo se da li je reč o traču ili je ponosna mama, male Lee ponovo u blagoslovenom stanju.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još