Irina Šajk ne skida osmeh sa lica: Ovo je možda priča sa srećnim krajem (foto)

Irina Šajk ne skida osmeh sa lica: Ovo je možda priča sa srećnim krajem (foto)

Autor: | 10/09/2020

0

Prelepa Irina Šajk prošla je kroz veoma težak period. Naime, njena idilična romansa sa holivudskim zavodnikom došla je do ivice pucanja, a mediji su tvrdili da je razlog tome Bredlijeva romansa sa Lejdi Gagom. Kako se ni Bredli ni Gaga tim povodom nisu oglašavali, sve je ostalo samo na tračevima, ipak ljubavi sa Irinom svakako je došao kraj.

Posle raskida, Bredlija Kupera povezivali su sa mnogim ženama, a poslednja u nizu bila je njegova koleginica Dženifer Gardner. Upravo ona bila je povod Irininog poslednjeg pucanja.

Pročitajte: Irina Šajk u teškom psihičkom stanju - Život bez njega je potpuno drugačiji

– Irina ne može da se pomiri sa činjenicom da je Bredli ponovo zaljubljen. Otkako ga je videla na plaži s njihovom ćerkom, u društvu Dženifer, počela je da plače, čak je morala da popije tabletu da se umiri – rekao je tada za američke medije izbor blizak lepotici.

Irina je često isticala da život bez Bredlija više nije isti, a sada joj se sreća konačno osmehnula. Kako glumac nije potvrdio svoju romansu sa Dženifer Gardner, Irina je nastavila da se nada.

Bredli Kuper ponovo sa Irinom - vest je koja sada puni novinske stupce, a sudeći po poslednjim fotografijama, manekenka ima razlog da se nada.

Pročitajte: Irina Šajk i Bredli Kuper ponovo zajedno, da li je ovo dokaz?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Irina Shayk & Bradley Cooper (@_itsleeas) дана 8. Сеп 2020. у 10:57 PDT


Irina Šajk i Bredli Kuper uhvaćeni su zajedno na ulicama Njujorka, dok su šetali svoji trogodišnju ćerkicu Li. I dok je Bredli nosio masku, Irina je šetala slobodno pokazujući svoje lepo lice. Sudeći po njenom širokom osmehu, ali i strasnim zagrljajima, postoji nada da je Bredli Kuper ponovo sa Irinom.

Tokom karantina, manekenka je često viđana kako izlazi iz njegovog stana, ali u javnosti nije bilo reči o pomirenju. Ipak, nove fotografije srećne porodice govore u prilog tome, da bi ova priča ipak mogla da ima srećan kraj.

 

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković

Slične Vesti