Preminuo otac Sanje Marinković, voditeljka nema od bola

Preminuo otac Sanje Marinković, voditeljka nema od bola

Autor: | 19/10/2020

0

Otac Sanje Marinković preminuo je danas posle kratke i teške bolesti. Voditeljka je izgubila najveću životnu podršku. Iako je verovala da će njen tata ponovo biti onaj stari i da će stati na svoje noge, bolest je bila jača. Kako navodi "Blic", otac Sanje Marinković poslednjih nekoliko nedelja bio je smešten u jednoj državnoj bolnici gde su lekari davali sve od sebe. Sanja je sve vreme bila uz oca i pružala mu je podršku. Nažalost, danas su stigle najgore vesti.

Pročitajte: Potresna ispovest Lava Pajkića - Suze u studiju, Sanja Marinković jedva nastavila emisiju (video)

Njena okolina je bila iznenađena ovim jer se voditeljka trudila da u javnosti ne priča o svojim problemima. Ona je vredno radila i ponašala se kao da je sve u redu. Sa druge strane u sebi je proživljavala najteže trenutke - hrabro, bez suza. Imala je veliku podršku prijatelja i kolega koji su se maksimalno trudili da olakšaju sve ono kroz šta je Sanja prolazila poslednjih nedelja.

- Moja želja je oduvek bila da kao javna ličnost ipak šaljem samo poruke optimizma. A da o teškim trenucima razgovaram samo sa svojim najbližima. Imala sam veliko razumevanje i podršku svojih kolega i prijatelja jer sam snimala i radila dok sam se borila sa najtežim bolom. Zahvlana sam svima koji su bili uz mene - rekla je Sanja za medije.

Za naredne dane Sanja je otkazala snimanje emisija, a u subotu će biti prikazan "Magazin In" koji je voditeljka snimila pre nekoliko dana.

Pročitajte: Maske su pale - Sanja Marinković konačno odgovorila na pitanje da li se razvela

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, youtube printscreen

Pročitajte još