Razdor u porodici Đogani! Đoletova najstarija ćerka više ne želi da ćuti: Tata ne učestvuje u mom životu...

Razdor u porodici Đogani! Đoletova najstarija ćerka više ne želi da ćuti: Tata ne učestvuje u mom životu...

Autor: | 09/05/2023

0

Najstarija ćerka Đoleta Đoganija, koju je dobio u braku sa Slađom Delibašić, od roditelja je nasledila ljubav prema sceni. Silvia je pokušala da se ostvari u muzici, velika ljubav joj je i gluma, ali priznaje da je na tom putu oduvek imala veću podršku majke.

Instagram

 

− Bavim se glumom od 11. godine. Možda mi je to i veći talenat od pevanja, mnogo mi je krivo što nikad nisam pokušala da upišem Fakultet dramskih umetnosti. Na koju god se audiciju prijavim dobijem glavnu ulogu. Valjda ljudi prpeoznaju talenat. Bila sam glavna ženska uloga u predstavi „Putujuće pozorište Šopalović“, učestvovala sam u nekoliko domaćih filmova, a najlepše iskustvo je bilo „Zona Zamfirova 2“. Na samom početku mi je najviše pomogla mama, tata mi se ne meša u karijeru – ispričala je Silvia i dodala da joj se otac ne meša ni u privatni život niti u njemu učestvuje. Ćerka Đoleta Đoganija otkrila je da se češće viđa sa Vesnom sa kojom voli da popije kafu.

Pročitajte: Prvo je postao deda, pa tata! Ova lepotica nestvarne plave kose je unuka Đoleta Đoganija FOTO

Luka Šarac

 
 
 

Kada se 2000. godine razveo od prve supruge, Đole je otpočeo vezu sa Vesnom, u to vreme plesačicom grupe.

Njih troje danas imaju korektan odnos, a Slađa je jednom prilikom otkrila malo poznate detalje njihovog rastanka.

− Kad se desio razvod, ja sam to transparentno htela, više Đoleta nisam videla pored sebe. Bila je tu neka frka, tata i brat su bili sa mnom, uzela sam ćerke i iselila se iz kuće. Đole je mog oca i brata terao da me ubede da se ne razvedem, govorio je kako sam povodljiva, da nikad neću uspeti... Bilo je u mom braku mnogo stvari o kojima uopšte ne želim da pričam. Nije baš sve bilo tako sjajno – ispričala je svojevremeno Slađa za Kurir.

Bojan Vuković

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti