Potvrđeno: Goca Božinovska ženi sina, pevačica van sebe od sreće, otkrila sve detalje gala proslave

Potvrđeno: Goca Božinovska ženi sina, pevačica van sebe od sreće, otkrila sve detalje gala proslave

Autor: | 24/08/2022

0

Svadba Mirka Šijana i Bojane Rodić biće u septembru

Ovih dana u domu Goce Božinovske ne prestaju da se nižu lepe vesti i novi povodi za slavlje. Njen sin Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić u jednom danu otkrili su pol bebe koju očekuju za nekoliko meseci i proslavili prvi rođendan sinu Zoranu, a sada je Goca obelodanila da će se zaljubljeni par za mesec dana zakleti na večnu ljubav.

Pročitajte: Duplo slavlje - Bojana i Mirko presrećni, čestitke samo pljušte! (foto)

Boško Karanović

 

- Tačno je, svadba je 18. septembra. Svi smo veoma uzbuđeni i srećni. Ne mogu da vam kažem ništa o detaljima, jer smo se dogovorili da sve bude iznenađenje, imajte razumevanja. Svakako, sve bitne detalje prepustila sam Mirku i Bojani, a ja ću sporedne da odradim. Hvala što ste pozvali i čestitali - rekla je pevačica za “Kurir”.

Pročitajte: Goca Božinovska za unuče priprema zaista poseban poklon

Ata Images

 

Goca je jednom prilikom istakla da joj je rođenje unuka Zorana ulepšalo život, kao i da se njen sin Mirko odlično snašao u ulozi oca.

- Super se snalazim u ulozi bake. Za Mirka su svašta pričali, i da će biti problematičan i da se neće snaći u ulozi oca, ali je on najbolji tata na svetu. Nisam ni sumnjala u njega - izjavila je Goca za “Blic”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti