Njega hejteri često komentarišu, a kada mu vidite majku OSTAĆETE BEZ TEKSTA: Ona je rodila Dejana Milićevića FOTO

Njega hejteri često komentarišu, a kada mu vidite majku OSTAĆETE BEZ TEKSTA: Ona je rodila Dejana Milićevića FOTO

Autor: | 07/05/2023

0

Majka Dejana Milićevića izgleda nestvarno u osmoj deceniji

Da je svaka reklama dobra, živi dokaz je fotograf Dejan Milićević, koji godinama ruši tabue i narod dovodi u stanje šoka. U javnosti se retko pojavljuje, ali zato ne silazi sa liste “kritikovanih” na društvenim mrežama, gde se komentariše njegov lik i delo.

Pročitajte: Imao je 143 kilograma, operisao želudac, sad ponosno šeta trbušnjake - Dejan Milićević šokirao novim izgledom FOTO

Ata Images

 

Dejanova medijska ilegala počela je pre tri godine, kada je rešio da se podvrgne operaciji želuca i sa 143 kilograma dođe do idealne kilaže. Zatim se početkom ove godine, pojavio na MAC dodeli nagrada i svojim izgledom raspameti sve, pa i one koji mu nisu naklonjeni.

Osim toga, fotograf se našao i u centru pažnje pre dve godine kada se nekima nije svideo spot grupe Hurricane za pesmu „Loco, loco”, kojom su predstavljale Srbiju na Evrosongu, a za sve, naravno, okrivili su autora Milićevića.

Kako rastu komentari, raste i profit fotografa, pa danas on ima pune ruke posla, a za njegov uspeh, najviše je zaslužna majka Sunčica Milićević koja mu je bila vetar u leđa i u najtežim situacijama.

‒ Moja majka, dupli Lav u horoskopu, u osmoj deceniji izgleda perfektno. Tri puta nedeljno ide na jogu, i u tome je ne može sprečiti ni najveće nevreme. Da ne pričam da vodi računa o svakom zalogaju koji unese, kuva zdrave kombinacije povrća i mesa. Godinama je pokušavala da me natera da promenim životne navike, ali uzalud. Mislim da nije prošao dan da me nije opomenula da loše izgledam, da moram da smršam jer sam počeo da ličim na „michelin“ figure ‒ priznao je poznati fotograf u intervjuu za HELLO! koji je dao neposredno po izlasku iz bolnice.

Pročitajte: Lepotom hipnotiše, harizmom osvaja - Ovo je najvažnija žena u životu Dejana Milićevića (foto)

Ata Images

 

Kada je zakoračila u osmu deceniju, Sunčica Milićević postala je zaštitno lice jedne estetske klinike, a u intervjuu koji je tom prilikom dala ženama svoje dobi otkrila je tajnu mladolikosti.

Prema njenom mišljenju, osim ishrane i fizičke aktivnosti, od presudnog značaja je kvalitetan san, unošenje najmanje dva litra vode dnevno, umivanje hladnom vodom i izbor adekvatne kreme za lice.

Instagram

 

Gospođa Milićević radni vek provela je kao ekonomista, poslednjih desetak je u penziji, a iskustvo ju je naučilo da život prihvati sa svim njegovim manama i vrlinama.

‒ Ovaj trenutak je samo to, trenutak. I onda je gotovo. Čovek treba da razluči šta je bitno, zbog čega eventualno treba da se sekira, od onog što je periferno. Zato, osmeh na lice i na sve gledajte pozitivno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marko Marković

Slične Vesti

Najnovije vesti