Imao je 143 kilograma, operisao želudac, sad ponosno šeta trbušnjake: Dejan Milićević šokirao novim izgledom FOTO

Imao je 143 kilograma, operisao želudac, sad ponosno šeta trbušnjake: Dejan Milićević šokirao novim izgledom FOTO

Autor: | 26/01/2023

0

Izgled Dejana Milićevića svi komentarišu

Dejan Milićević imao je 143 kilograma kada se u decembru 2019. godine na Institutu u Sremskoj Kamenici podvrgao operaciji želuca. Na taj korak odlučio se posle bezuspešnih pokušaja da redukuje težinu, a pošto se u međuvremenu suočio i sa zdravstvenim tegobama dileme o odlasku “pod nož” nije bilo.

Pročitajte: Operacija s kojom se ne treba igrati - Dejan Milićević do detalja opisao kako izgleda zahvat smanjivanja želuca

Marko Marković

 

Poznati fotograf i reditelj sinoć se pojavio na dodeli MAC nagrada i neobičnim stajlingom privukao veliku pažnju prisutnih. Na glavi je nosio umetnu kosu, a ispod dugog kožnog mantila – trbušnjake.

Naravno, reč je o neobičnom komadu izrađenom specijalno za ovu priliku. Bilo kako bilo, izgled Dejana Milićevića se komentarisao, što mu i jeste bio cilj.

Pročitajte: Ko se OBRUKAO, ko je blistao? Pogledajte sve kreacije sa prve večeri dodele MAC nagrada FOTO

Boško Karanović

 

Podsetimo, nakon što je 5. decembra 2019. godine operisao želudac, Dejan Milićević je za HELLO! ispričao:

- Oni koj se vode mišlju “smanjio sam želudac, mogu da nastavim da jedem po starom” na pogrešnom su putu. Prvo, kada vam odseku i bace u kantu dve trećine želuca, dobro ćete razmisliti šta vam je činiti sa preostalim delom. I da pokušate da nastavite sa hamburgerima i slatkišima, nećete moći, jer će organizam odbijati “džank fud.” Da mi je neko rekao da ću gledati u čokoladu bez želje da je okusim, ne bih mu verovao. Probao sam u par navrata da pojedem po kockicu, ali sam svaki put osetio laganu mučninu. Jednostavno, “odmilila” mi se. U prvoj nedelji unosi se samo tečnost, zatim se preko pasirane hrane polako vraća na čvrste obroke, a u šestoj nedelji dozvoljeno je malo eksperimentisanje namirnicama kako bi proverili reakciju organizma. U početku mi je sve bilo čudno, a sad sam se već navikao na novi režim ishrane. U restoranu pojedem trećinu porcije, ostalo zamolim da mi zapakuju, pa kod kuće dovršim u nekoliko navrata. Prosto, ne mogu da pojedem više od količine koja stane na dlan. Pridržavam se saveta lekara da jedem manje porcije, četiri do šest puta u toku dana, sa pauzama od dva sata. Šećer i začinjenu hranu izbegavam u širokom luku. Dan počinjem uz smuti, a na meniju su povrće, beli sir, sve vrste potaža i rižota.

Marko Marković

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti