Glumica ga TRUDNA OSTAVILA, pevačica mu rekla DA: Ovo je otac detete Danijele Vranješ FOTO

Glumica ga TRUDNA OSTAVILA, pevačica mu rekla DA: Ovo je otac detete Danijele Vranješ FOTO

Autor: | 04/05/2023

0

Otac deteta Danijele Vranješ čeka prinovu sa pevačicom 

Glumica Danijela Vranješ, koju ovih dana gledamo u seriji „Zakopane tajne“, kao majka se ostvarila relativno kasno, u 42. godini.

− Nisam se spremala da budem mama. Nikada nisam ni mislila da ću to postati i ta tema me nije opterećivala. Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i ne razmišljajući o tome hoću li se udati i imati dete. To je ljudima veliki kamen spoticanja. Mnoga deca rađaju se u pogrešnim vezama jer se potomstvo i brak jure – rekla je svojevremeno Danijela, koja se sa ocem svog deteta, muzičarem Igorom Maleševićem, rastala još dok je bila u drugom stanju.

Mirko Tabašević

 

− Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale na to da on nije partner sa kojim bih mogla da ostvarim normalnu vezu. Kad sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali, to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu – ispričala je Danijela Vranješ prilikom gostovanja u podkastu „Snaga uma“.

Pročitajte: Danijela Vranješ okončala dvogodišnji brak - Ovo je njen recept za bezbolan rastanak

Instagram

 

Iako je prethodnih šest godina ćerku sama podizala, glumica ne dozvoljava da se u njenom prisustvu loše priča o Eminom ocu.

− Nemamo mi ništa od kopanja po prošlosti, niti dete ima nešto od toga. Podržavam, naravno, viđanje sa ocem i uvek sam se borila da to bude zdravo, u okvirima onoga što je dobro za dete. Imamo mi probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila Emi da viđa oca. Znam koliko je meni moj tata značio. Rano sam ga izgubila, imala sam dvadeset godina kada je preminuo.

Pročitajte: Danijela Vranješ objavom potresla javnost - Napuštam KBC sa snimkom glave

Instagram

 

Inače, Igor Malešević je emotivnu sreću pronašao sa pevačicom Dunjom Vujadinović, koja se javnosti predstavila u takmičenju „Prvi glas Srbije“. Venčali su se u februaru i uskoro bi trebalo da dobiju dete.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin