Moj sin pohađa tu školu, nije poznavao dečaka koji je pucao... Ana Stanić uznemirena, stigla na lice mesta

Moj sin pohađa tu školu, nije poznavao dečaka koji je pucao... Ana Stanić uznemirena, stigla na lice mesta

Autor: | 03/05/2023

0

Sin Ane Stanić učenik osnovne škole Vladislav Ribnikar

Povodom nezapamćene tragedije koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, oglasila se pevačica Ana Stanić čiji sin pohađa tu obrazovnu ustanovu.

ATA Images

 
 

- U šoku sam i dalje, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Svi smo uznemireni. Moj sin pohađa tu školu, ali je danas druga smena. Još nemam nikakve informacije. Moj sin ide u peti razred, a dečak koji je pucao je sedmi. Nisu se poznavali - rekla je kratko pevačica za Telegraf.

Pročitajte: Duško Savanović dobio HITAN POZIV iz škole u kojoj se dogodila pucnjava - Ćerka slavnog košarkaša PREŽIVELA krvavi pir

instgaram

 

Voditelj Zoran Kesić, čije dete takođe pohađa pomenutu školu, nalazi se sa ostalim roditeljima ispred zgrade u kojoj se odigrao krvavi pir.

- U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Učenik ove škole K. K. koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu. Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije - navodi se u saopštenju MUP.

ATA Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti