Razvod Ane Stanić i Momčila Lavrnića uzdrmao javnost, a evo koliko su bili srećni na venčanju 2010. godine (foto)

Razvod Ane Stanić i Momčila Lavrnića uzdrmao javnost, a evo koliko su bili srećni na venčanju 2010. godine (foto)

Autor: | 24/02/2022

0

Razvod Ane Stanić bio je na svim naslovnim strana

Iako su se trudili da svoje venčanje, u oktobru 2010, kao i prethodne tri godine zabavljanja, zadrže daleko od očiju javnosti, Ani Stanić i Momčilu Lavrniću to nije pošlo od ruke. Fotografije atraktivnih mladenaca delovale su kao da su preuzete iz modnog kataloga, a popularna pevačica nosila je originalnu venčanicu koju je sama dizajnirala. 

Među brojnim poznatim zvanicama izdvajali su se kumovi: Katarina Radivojević sa Anine strane, kao i bračni par Tarlać, Marija i Dragan, koji su supružnike svojevremeno upoznali.

Pročitajte: Najbolja drugarica Ane Stanić je ova pevačica, nikada ne biste pogodili

Petar Đorđević

 

Mada je uvek nastojao da bude van epicentra medijskog zbivanja, Momčilo se svojevremeno uspešno bavio košarkom, da bi kasnije još uspešnije zakoračio u preduzetničke vode. Tabloidima je bio zanimljiv zbog privatnog života, budući da je pre braka sa Anom nekoliko godina živeo sa voditeljkom Brankom Nevistić, a u toj zajednici rodio se i njihov sin Luka

Pročitajte: Razvod Ane Stanić na svim naslovnim stranama - Ne bih želela da bilo čije dete to doživi

Instagram

 

Nedelju dana pre nego što su izgovorili „da“ pred matičarem Ana Stanić i Momčilo Lavrnić u jednom fruškogorskom manastiru i pred Bogom su se zakleli na večnu ljubav. U godinama koje su usledile nastavili su da uživaju u ljubavi i braku, a porodičnu sreću uvećao je sin Vuk

Instagram

 

Razvod Ane Stanić ostao je samo na nivou trača 

Ipak, pre dve godine pojavili su se napisi da je par pred razvodom, što je Ana oštro demantovala

„Ja se nisam razvela i ne krijem krah braka zato što moj brak nije doživeo nikakav krah, niti moj muž i ja živimo odvojeno. To su neistinite informacije“, pisalo je u njenom saopštenju. 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin