Velika tuga u domu Džejmija Olivera, u potpunom je šoku: Ne mogu da verujem da ovo pišem...

Velika tuga u domu Džejmija Olivera, u potpunom je šoku: Ne mogu da verujem da ovo pišem...

Autor: | 01/05/2023

0

Džejmi Oliver skrhan od bola

Tužna vest sačekala je svetski poznatog kuvara Džejmija Olivera ovog jutra. Njegov prijatelj i saradnik, Džok Zonfrilo, preminuo je u 47. godini života. Zonfrilo je bio australijski kuvar, član žirija u takmičarskoj emisiji „MasterChef Australia“, u čijoj tekućoj sezoni je Džejmi trebalo da se pojavi kao gostujući sudija. Policija na osnovu utvrđenog nezvanično tvrdi da je kuvar preminuo prirodnom smrću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jock Zonfrillo (@zonfrillo)

 


Britanski kuvar oprostio se od svog prijatelja emotivnom objavom na Instagramu, uz nasmejani selfi sa Džokom i drugim sudijama iz emisije. Samo dan ranije Džejmi je podelio uzbuđenje što će se pojaviti u svetski poznatom šou programu, postavivši najavu i vreme emitovanja epizode na društvene mreže.

Pročitajte: Supruga Džejmija Olivera doživela peti pobačaj: Želim još jedno dete!

Instagram

 

- U potpunom sam šoku otkako sam saznao za iznenadnu smrt kuvara Džoka Zonfrila. Divno smo radili zajedno za ovogodišnjoj sezoni emisije, ne mogu opisati koliko je bilo dobro raditi sa njim! Džok je bio veoma velikodušan prema meni sa svojim vremenom i duhom u emisiji i na tome sam bila zaista zahvalan... Džok će tako jako nedostajati… ne mogu da verujem da ovo pišem - napisao je Džejmi na svom Instagram profilu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs BBC printskrin

Najnovije vesti