Saša Vidić pred smrt ostavio pismo: Sve što je za života stekao pripašće njima FOTO

Saša Vidić pred smrt ostavio pismo: Sve što je za života stekao pripašće njima FOTO

Autor: | 27/04/2023

0

Pismo Saše Vidića

Saša Vidić, koji je iznenada preminuo u 53. godini u bolnici u Beogradu, biće sahranjen danas u 14 sati na Novom Groblju. Od modnog kretora su se oprostili tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja. Kako prenose domaći mediji, pokojnik je pred smrt ostavio oporuku.

Mirko Tabašević

 

- Saša je ostavio pismo u kome navodi da svo nasledstvo poklanja talentovanim modnim kreatorima pred kojima je školovanje u toj oblasti. Svestan koliko je njegov put bio trnovit i uveren da talenat naprosto mora da ispliva, želeo je da pomogne mladima da lakše ostvare svoj san - otkriva izvor blizak Vidiću, prenosi Kurir.

Pročitajte: Bili su nerazdvojni 16 godina - Zbog ovoga se ugasilo veliko prijateljstvo Cece i Saše Vidića

Petar Đorđević

 

- Pred smrt je prodavao svoj stan na Novom Beogradu, jer je želeo da se preseli u Istru, odakle bi posao pozicionirao u Italiji, gde je planirao da kupi nekretninu.

Ove reči donekle je potvrdila i Verica Rakočević, jedna od retkih koja je poslednjih godina sa pokojnikom imala kontakt.

‒ Poslednji put kada smo se čuli rekao mi je da planira da počne život ispočetka, da se preseli u Hrvatsku i da tamo kupi kuću i započne biznis. Mnogo mi je žao. Toliko se napatio u životu... Gradio je karijeru, počinjao je od nule. Kada sam ga poslednji put pitala da li mu je sa zdravljem sve kako treba, rekao je: „Sve je u redu, to su izmišljotine“ ‒ rekla je Verica za Blic.

Pročitajte: Saša Vidić preminuo u nemaštini - U stanu modnog kretora pronađeno samo ovo FOTO

Promo

 

Nažalost, ništa od planiranog nije uspeo da realizuje, ali kada je shvatio da mu se bliži kraj, sastavio je poruku da sve što ima ostavlja u neki humanitarni fond iz kog će se finansirati budući modni kreatori – dodao je izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još