Pojavila se retka fotografija supruga Lene Kovačevič: Godinama je sa biznismenom, imaju dva sina, a sada je jasno i zašto ga krije FOTO

Pojavila se retka fotografija supruga Lene Kovačevič: Godinama je sa biznismenom, imaju dva sina, a sada je jasno i zašto ga krije FOTO

Autor: | 25/04/2023

0

Suprug Lene Kovačević je biznismen sa stilom

Iako su godinama u skladnom braku i imaju dva sina Vuka I Teodora, pevačica Lena Kovačević gotovo se nikada ne pojavljuje u javnosti sa svojim suprugom Veljkom Brčinom koji je i dan danas prava misterija kako za medije, tako i za njenu publiku.

PročitajteBoju kose je promenila, ali ne i njega - Sa ovim moćnim muškarcem Ljubinka Klarić uživa u ljubavi daleko od Srbije FOTO

Instagram

 

Muž Lene Kovačević najveća je podrška pevačici, inače je po obrazovanju farmaceut i uspešan biznismen, a sudeći prema jedinoj fotografiji koja se pojavila u medijima pevačicin izabranik je pravi dasa .

- Ljubitelj je mnogih pesama. Ali sve pesme ubedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa – rekla je jednom prilikom Lena kada je otkrila da Veljko obožava da je sluša na koncertima.

Pročitajte: Najveći ponos, snaga i radost - Upoznajte Vuka i Teodora, sinove Lene Kovačević (foto)

ATA Images

 

Pevačica je jednom prilikom istakla da poštuje odluku svog izabranika da se ne pojavljuje u medijima, ali I da ima potpuno razumevanje za njega.

- Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela... Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim.... Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju i sve to... Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još