Manekenka potvrdila prelepe vesti: Prva fotografija trudne Katarine Vučetić

Manekenka potvrdila prelepe vesti: Prva fotografija trudne Katarine Vučetić

Autor: | 23/10/2020

0

Trudna Katarina Vučetić najnovijom objavom na "Instagramu" potvrdila je vest koja je kao bomba odjeknula u domaćoj javnosti. Prelepa manekenka definitivno je u blagoslovenom stanju, a trudnoća joj sjajno pristaje. Zgodna, nasmejana i zavodljiva, Katarina je svim pratiocima pokazala kako izgleda u drugom stanju i pokupila pregršt lajkova i komplimenata na račun svog izgleda.

- Nikada ne prestajte da verujete u svoje snove! Jer sve je dobro i samo dobro može da bude!!!! - poruka je koju je trudna Katarina Vučetić napisala pored video zapisa nastalog tokom fotografisanja.

Pročitajte: Raskinula je veridbu i udala se za dugogodišnjeg druga - Gde je danas Katarina Vučetić?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Vucetic (@grofica_di_milutovac) дана 22. Окт 2020. у 5:56 PDT

Nekadašnju manekenku Katarinu Vučetić domaća publika prepoznaje po učešću u muzičkim spotovima brojnih pevača, kao i po rijalitiju “Survajver” 2010. godine. Ovu lepotica mnogi pamte i po njenom humanom gestu, kada je 2008. godine uspela da nagovorila čoveka da ne skoči sa Brankovog mosta i počini samoubistvo.

Vučetićeva se nakon učešća u rijalitiju povukla iz javnosti. U međuvremenu se udala za dugogodišnjeg prijatelja Darka Manojlovića, a danas se bavi modnim dizajnom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Vucetic (@grofica_di_milutovac) дана 26. Јан 2019. у 9:43 PST

– Osećam se malo drugačije. Mirnije, ispunjenije… Darko je zaista jedna divna osoba, nekako imamo tu harmoniju. Ništa se nešto značajno nije promenilo – izjavila je Katarina neposredno posle venčanja 2013. godine za medije.

Podsećamo, Katarina i Darko bili su vezi godinu dana, a kako je sama otkrila, pre toga su se družili punih 13 godina. On je čak trebalo da bude i kum na njenom nesuđenom venčanju sa Alenom Selimovićem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Vucetic (@grofica_di_milutovac) дана 24. Јун 2020. у 3:20 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram printscreen, instagram

Slične Vesti