Prelepe vesti, otkriven i pol bebe: Jelena Janković u drugom stanju?

Prelepe vesti, otkriven i pol bebe: Jelena Janković u drugom stanju?

25/11/2020

0

Jelena Janković trudna je, zaljubljena i srećna! Bivša srpska teniserka i njen partner, doktor Branko Barać, postaće roditelji. Jedna od naših najboljih sportistkinja je u drugom stanju i uskoro će roditi devojčicu, saznaje "Kurir".

Pročitajte: Jelena Janković konačno srećna u ljubavi, ovo je njen novi dečko?

Photo by John Phillips/John Phillips/Getty Images for WTA via Guliver

O privatnom životu Jelene Janković veoma malo se zna, a ona se oduvek trudila da što manje detalja o njoj izađe u javnost. Ipak, kako je magazin "Story" ekskluzivno saznao, Jeleni se ljubav dogodila kada se najmanje nadala i to u bolnici. “Kao na filmu”, neko bi rekao, ali ljubavna priča između nje i doktora Branka Baraća tekla je upravo tako. Posle prvog susreta u bolnici, kako su preneli domaći mediji, njihov odnos počeo je sve intenzivnije i lakše da se odvija. Ali budući da je tada još trajao karantin, kao da je njegovo okončanje još više rasplamsalo događanja i vezu podiglo na novi nivo.

Postali su praktično nerazdvojni, a često su mogli biti viđeni kako zajedno uživaju u elitnim beogradskim restoranima. Činilo se u tim trenucima da čak i ne žele da sakriju naklonost koju gaje jedno prema drugom, pa su razmenjivali nežnosti pred prolaznicima i drugim gostima restorana.

Pročitajte: Jelena Janković objavila prelepe vesti

Photo by Lintao Zhang/Getty Images via Guliver

Jelena je za magazin "Story" tada kratko poručila da ovo nije vreme za izjave tim povodom. Da je vreme za nove lepe momente na emotivnom planu, međutim, čini se da svakako jeste. Dnevni list "Kurir" piše da je Jelena Janković trudna, i da su budući roditelji presrećni zbog proširenja porodice. Još uvek nije poznato da li i kada će se par venčati, jer je pandemija korona virusa svima poremetila planove. Teniserka ove navode još uvek nije potvrdila, ali ni demantovala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković Photo by Mike Ehrmann/Getty Images via Guliver

Slične Vesti

Najnovije vesti