Zbog odlaska fatalne plavuše Novak Đoković je plakao, a Jeleni je laknulo: Promenila je lični opis i rodila sina milioneru FOTO

Zbog odlaska fatalne plavuše Novak Đoković je plakao, a Jeleni je laknulo: Promenila je lični opis i rodila sina milioneru FOTO

Autor: | 23/04/2023

0

Odnos Novaka Đokovića i Marije Šarapove je nezaboravan u svetu sporta

Zvali su je ledenom kraljicom “belog sporta”, nisu je voleli, ali su je poštovali, a onda je čuvena ruska teniserka 2020. godine odlučila da završi karijeru koju su obeležili veliki uspesi, prvo mesto na VTA listi, povrede i skandali.

Pročitajte: Nije lako biti Novakova supruga - Stajling Jelene Đoković ponovo pod lupom, samo se u nju gledalo na tribinama FOTO

Getty Images

 

Marija Šarapova proslavila je 36. rođendan, a od fatalne plavuša, više nema ni traga ni glasa. Danas je šarmantna brineta koja uživa u novom životu, braku i majčinstvu, otkako je 15. jula 2022. godine na svet donela dečaka, kojem suona i njen muž, britanski biznismen Aleksandar Gilks dali ime Teodor.

- Uloga majke mora da dođe u određenom trenutku u životu. Osećala sam se spremno i da kažem istinu, to je nešto o čemu sam oduvek sanjala. Sa svojom majkom uvek sam imala i danas imam odličan odnos. Veoma smo bliske i delimo mnogo toga. Želela sam da imam dete da bih mogla da podelim svoja iskustva sa njim - rekla je Marija Šarapova svojeveremeno.

Pročitajte: Prizor od koga ćete se istopiti - Marija Šarapova pokazala bebu, Teodor je pravi med (foto)

Profimedia

 

Čini se da je "Penzija" smirila Šarapovu, koja se bavila manekenstvom i šokirala fanove kada je padala na doping testovima. Uz sve to završila je i na sudu zbog prevara s nekretninama, a iznenadila je i priznanjem da je htela da promeni svoje prezime kako bi joj lakše išla promocija njenih slatkiša. Inače, njeno bogatstvo se trenutno procenjuje na 195 miliona dolara.

Pročitajte: Prva fotografija mame i bebe obišla svet - Porodila se Marija Šarapova

Getty Images

 

Odnos Novaka i Marije

Ono što je definitivno obeležilo karijeru Šarapove, osim igre i karakteristične energije, jeste fantastičan odnos sa najboljim teniserom na svetu Novakom Đokovićem, koji je i pored njenog imidža hladne osobe, uvek imao samo reči hvale za Ruskinju sa kojom je gradio dugogodišnje prijateljstvo, a javnost je često imala prilike da vidi njihove zajedničke šale na terenu, ali i fotografije iz noćnog života. Upravo zbog tih fotografija polemisalo u medijima, kako supruga tenisera, Jelena, reaguje kada vidi njihove zajedničke trenutke, ali ostalo je samo na tome, jer je Jelena u više navrata i sama bila oduševljena njihovim smicalicama i imitacijama međusobnim. Kada je Šarapova završavala karijeru, Đoković se emotivnim govorom oprostio od nje.

 

 

"Upravo sam čuo tu vest. Želeo bih da joj odavde svi damo jedan aplauz za sve što je uradila tokom cele karijere. Zalsužila je, veliki je borac. Nedostajaće našem sportu. Ona snaga da preskoči sve prepreke posebno sa povreedama i operacijama. Pokušala je da se vrati igri i to je velika inspiracija za sve koji se borimo u ovom sportu. Žao mi je što je moralo da se završi povredom, ali je u isto vreme imala i veliku karijeru i ima na šta da bude ponosna", govorio je Đoković o Šarapovoj.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin