Oaza za uživanje u srcu Dalmacije: Zavirite u prelepu kuću Tončija i Vjekoslave Huljić FOTO

Oaza za uživanje u srcu Dalmacije: Zavirite u prelepu kuću Tončija i Vjekoslave Huljić FOTO

Autor: | 22/04/2023

0

Dom Tončija i Vjekoslave Huljić je kao iz bajke

Tonči i Vjekoslava Huljić upoznali su se kad su imali samo 18 godina, a njihov brak važi za jedan od najstabilnijih. Iako je suprugu, popularnom hitmejkeru, desna ruka u poslu, gospođu Huljić nikada nisu privlačila svetla reflektora.

Pročitajte: Ostao bez kose, godine ga nisu mazile -Ovako danas izgleda Boba iz Žikine dinastije, a tek suprugu da mu vidite (FOTO)

Profimedia

 

− Istina je da u našem domu držim sva četiri kantuna. I to od prvog dana braka, jer je Tonči Dalmatinac starog kova koji ne kuva, ne ide na pijacu, ne plaća račune... Dok su nam deca bila mala, nekoliko puta ih je presvukao i nahranio, a oko toga je složio takvu dramu da se među našim prijateljima i sad spominju podvizi s pelenama i bočicama ‒ našalila se Vjekoslava u razgovoru za Jutarnji.hr.

Pročitajte: Vreme je da se sve sazna - Snežana Đurišić posle 45 godina otkrila VELIKU ISTINU o svom braku

Profimedia

 

Od kada su njihova deca, Hana i Ivan, napustila porodični dom i krenula svojim putem, Tonči i Vjekoslava žive sami u prostranom stanu u Splitu.

U njihovom životnom prostoru dominira bela boja – od ugaone garniture do nezaobilaznog klavira, a u svetlim tonovima su i brojni ukrasni detalji. Kao kontrast izdvaja se jedan ugao dnevne sobe, gde je smešten crni kožni dvosed uz koji idu i neobične čipkane zavese u crnoj boji.

Pročitajte: Jelena Đoković progovorila o nesuglasicama u braku - Novak me kritikuje da Taru učim pogrešnim stvarima

Profimedia

 

Moderno opremljena, prostrana kuhinja je bela, a na zidovima su tapete sa printom poređanih cigli. − Moj glavni sastojak u kuhinji je maslinovo ulje, jer se na našem stolu sve vrti oko mirisa i ukusa Mediterana ‒ priznaje Vjekoslava, koja je odlična domaćica. Sa suprugom godinama praktikuje isti ritual za dobar početak dana, a to je kafica u gradu.

− Da se ponovo rodim, opet bih za svog životnog suputnika izabrala mog muža, koji je za mene najposebnija osoba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti