Na sahrani su se grlile, sad ratuju zbog nasledstva: Ovo je žena koju je Vidoje voleo pre Nikoline FOTO

Na sahrani su se grlile, sad ratuju zbog nasledstva: Ovo je žena koju je Vidoje voleo pre Nikoline FOTO

Autor: | 20/04/2023

0

Bivša žena Vidoja Ristovića na sudu sa Nikolinom

Porodična drama oko nasledstva Vidoja Ristovića još se ne stišava, a udovica Nikolina Pišek prošlog ponedeljka imala je zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Bio je to pokušaj mirenja sa Mateom, Ristovićevom maloletnom ćerkom iz prošle veze. Međutim, suđenje je otkazano zbog bolesti i nije poznato kada će se nastaviti.

Mirko Tabašević

 

U borbu oko Vidojeve imovine uključila se i njegova bivša partnerka Lana Janković, Mateina majka.

− Ja Matei nikad nisam ništa osporavala, ali njihove ambicije su prevelike. Sad stvarno mogu da kažem da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Ja imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi prave nepotrebne troškove. Sve skupa je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda bar da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpla se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam bar osam aktivnih procesa, ako ne i više – izjavila je Nikolina Pišek za Jutarnji list.

Pročitajte: Nikolina Pišek otkrila zašto nije došla na Vidojev pomen: To više nije tajna...

Mirko Tabašević

 

Pre samo godinu dana Lana i Nikolina su jedna drugoj bile međusobna podrška, a nije prošlo nezapaženo ni da su pokazale uzajamno poštovanje i damske manire.

Štaviše, dok je udovica sa najbližim članovima familije u kapeli primala izraze saučešća, Lana je čuvala obe devojčice, kako njenu i Vidojevu ćerku, tako i Unu Sofiju, koju je rodila Nikolina.

Pročitajte: Nikolina Pišek ekskluzivno za Gloriju - Molila sam Vidoja da ode kod lekara, primećivala sam da teže diše

Ata Images

 

Lana se od Vidoja oprostila zajedničkom objavom sa njihovom jedinicom.

„Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvezdama, a ja ću gledati u nebo i znati da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostorima, a mama i ja ćemo te zauvek nositi u svojim srcima. Tvoje Matea i Lana“, napisale su.

Mateu je, u svojoj objavi na Instagramu, spomenula i Nikolina:

„Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini.“

Pročitajte: Održan pomen Vidoju Ristoviću - Nikolina i Lana zajedno došle na groblje, svekrva ignorisala snaju FOTO

Boško Karanović

 

Inače, Vidoje je Lanu ostavio 2011. godine zbog glumice Katarine Radivojević, kako prenose mediji, ali zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima. Matea je često provodila vreme sa pokojnim ocem i Nikolinom.

− Starija unuka Matea, koju je Vidoje dobio iz veze s Lanom, jako je tužna i utučena, pati za ocem, svega je svesna. Dolazi kod mene svaki dan, njena majka Lana još plače za Vidojem. Matea je ista Vidoje, jako liče − izjavio je Ristovićev otac Miša Grof koji sa snajom Nikolinom od sahrane nije u dobrim odnosima.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images