Smrt sina ga je potpuno slomila: Od simpatičnog Rodnija iz Mućki ostala je samo senka, nećete ga prepoznati FOTO

Smrt sina ga je potpuno slomila: Od simpatičnog Rodnija iz Mućki ostala je samo senka, nećete ga prepoznati FOTO

Autor: | 20/04/2023

0

Rodni iz Mućki proslavio rođendan neprepoznatljiv

Glumac Nikolas Lindherst, koji se proslavio ulogom Rodnija u seriji „Mućke”, danas slavi 61. rođendan, a ljubitelji kultnog televizijskog ostvarenja teško se mire sa činjenicom da je od omiljenog trapavka ostala samo senka.

Larry Ellis/ExpressHultonArchive/Getty Images

 

Život Nikolasa Lindhersta iz korena se promenio pre tri godine, kada mu je preminuo sin, koji je u tom trenutku imao samo 19 godina.

Arči je pošao očevim stopama i od detinjstva se bavio glumom, igrao je u popularnim britanskim serijama, a manju ulogu ostvario je i u „Igri prestola”.

Nikolasova supruga Lusi jednom prilikom je ispričala:

– Umro je od intracerebralnog krvarenja izazvanog akutnim limfoblastnim limfomom. To nije leukemija kakvu mi znamo. Uvereni smo da niko nije mogao ništa da učini, jer Arči nije pokazivao znake bolesti.

Lusi je dodala da se suprug i ona veoma teško nose s gubitkom.

Pročitajte: Tužne slike Brusa Vilisa - Prvi put u javnosti posle teške dijagnoze, prizor će vas slomiti FOTO

Profimedia

 

Popularni Rodni ne govori o tragediji koja je zadesila porodicu, a u jedinom saopštenju za javnost kratko je poručio da su supruga i on dotučeni žalošću i zamolio je za poštovanje privatnosti.

Od smrti sina glumac je viđen u javnosti samo jednom, kada su ga paparaci sa Lusi uslikali u Londonu. Dugo ga nema ni pred kamerama, pa su se pojavile spekulacije da nije u stanju da se vrati poslu. Ipak, bliski prijatelji tvrde da se nije zvanično penzionisao i da još dobija poslovne ponude.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs BBC