Velika tragedija u porodici Marka Bulata: Pevač se još nije oporavio od smrti brata, a sada je izgubio i nju

Velika tragedija u porodici Marka Bulata: Pevač se još nije oporavio od smrti brata, a sada je izgubio i nju

Autor: | 26/10/2020

0

Smrt u porodici Marka Bulata ostavila je ožiljke na srcu pevača. Rođenog brata Igora, televizijskog voditelja, Marko Bulat izgubio je u julu prošle godine, a sada je doživeo još jedan veliki gubitak.

Marija Bulat, pevačeva supruga, na svom „Instagramu“ objavila je vest o još jednom tragičnom gubitku. Naime, pevač je izgubio i majku Zoricu.

‒ Sa neopisivim bolom, tugom i nevericom želim da obavestim naše prijatelje i poznanike da nas je danas napustila naša draga Zorica... Sahrana će se obaviti u utorak na groblju „Orlovača“ u 14 časova, opelo je u 13 : 30. Počivajte u miru, dobra ženo. Neka vas anđeli čuvaju, bar onoliko koliko ste vi nas ‒ oprostila se od svekrve Marija i ujedno obavestila javnost o bolnom gubitku porodice Bulat.

Smrt u porodici Marka Bulata pevaču je zadala još jedan težak udarac, a gubitak majke pridružio se boli koju oseća za preminulim bratom. U ovom trenutku supruga Marija mu je najveća podrška, kako bi prebrodio ovaj težak udarac.

Pročitajte: Rođenog brata niko ne može da zameni, Marko Bulat - Nedostaje mi, za najobičnije stvari

Marko je nedavno govorio o bolu koji još oseća posle gubitka brata.

– Baš sam neki dan rekao Mariji kako mi nedostaje da ga nazovem čisto da pitam: “Gde si, burazeru, šta radiš”. Najobičnije stvari. Brat ili sestra ti najviše nedostaju u trenutku odrastanja. I tebi je zakucan taj period kad si dete od 7 do 18 godina i ta sećanja kad si se razvijao temelj su za budući odnos za život – izjavio je pevač za „Kurir“.

O novoj porodičnoj tragediji Marko Bulat još se nije oglasio.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram