Jovana Balašević na Veliku subotu prijavila NASILJE U PORODICI! Muž je zaključao i nazivao ludačom, policiji opisala sav užas

Jovana Balašević na Veliku subotu prijavila NASILJE U PORODICI! Muž je zaključao i nazivao ludačom, policiji opisala sav užas

Autor: | 17/04/2023

1

Ćerka Đorđa Balaševića, glumica Jovana Balašević, prijavila je u subotu svog nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića, nekadašnjeg predsednika Skupštine Grada Novog Sada, za nasilje u porodici.

Boško Karanović

 
 
 

Kako prenose mediji, Jovana je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića, u kome je živela sa suprugom i dve ćerke, da pokupi stvari i da se iseli, kada je navodno došlo do verbalnog sukoba. Aleksandar joj je uputio niz uvreda, a potom ju je zaključao u stan, poručio joj da neće izaći i da slobodno zove policiju. Jovana je potom stupila u kontakt sa majkom Oliverom, koja je prijavila slučaj nadležnim organima, a ubrzo posle toga Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe.

Pročitajte: Ko je muž Jovane Balašević? Živeo u Kuvajtu, nastupao na Exitu i uspešno se bavio politikom

printscreen

 

Ćerka Đorđa Balaševića izjavila je u policiji da godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči.

- Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razuzmite me – rekla je Jovana Balašević, prenosi Kurir.

Inače, Jovana i Aleksandar iz vanbračne zajednice imaju dve ćerke. Kako Telegraf saznaje u Policijskoj upravi Novi Sad, Jovanoviću je hitno određena mera zabrane prilaska i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

Arhiva HELLO!

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti