Katarina Sotirović šokirala priznanjem: Razvela sam se, moj brak je gotov!

Katarina Sotirović šokirala priznanjem: Razvela sam se, moj brak je gotov!

Autor: | 26/10/2020

0

Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić razvod su već jednom prošli, a sada je pevačica otkrila da su ponovo stavili tačku na svoj brak.

- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako – najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo – otkrila je pevačica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Pročitajte: Razvela se, pa opet udala za istog muškarca - Katarina Sotirović izgleda bolje nego ikada (foto)

Pevačica je navela i da je glavni razlog prekida braka bilo to što su njih dvoje veoma različiti.

– Sada razumem ono američko "rastali su se zbog nepremostivih razlika". Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo - dodala je Kaća.

Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić venčali su se 2007. godine, ali njihova borba za potomstvo trajala je godinama. Katarina i Aleksandar išli su na sva moguća ispitivanja i ustanovili da zdravstvenih problema nema. Njihov brak imao je mnogo uspona i padova. Brojne turbulencije dovele su ih tri godine kasnije i do razvoda.

Pročitajte: Katarina Sotirović ponovo na sceni

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Sotirovic (@sotirovicka) дана 5. Феб 2015. у 2:29 PST

Ali, kako ljubav bira, a ne razum, pevačica je u nekoliko intervjua napominjala da joj bivši muž veoma nedostaje. Njihova ljubav zbog svega toga doživela je “happy end”, pa su se već 2011. godine ponovo venčali. Pevačica i košarkaš od tada su nerazdvojni, a uskoro su dobili i ćerku Juliju, a zatim i 2016. godine drugo dete, sina Davida koji je rođen u Ankari, jer su tamo i živeli.

Malo je poznato i da Kaća na svom telu ima čak devet tetovaža.

-  Ne vide se sve, pa mnogi ne bi rekli da ih je toliko. Iskrena da budem nemaju neko značenje, već sam ih radila kao mlada pa imam neke vile, vilenjake... volim Madonu pa imam njene stihove, e jedino broj 18 ima simboliku jer sam i ćetku i sina rodila 18. u mesecu. Volim tetovaže ali se lomim da li je u redu da se i nadalje tetoviram, možda to više nije u skladu sa mojim godinama – iskreno je rekla Katarina u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Sotirovic (@sotirovicka) дана 12. Сеп 2020. у 1:23 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti