Vikendica iz snova: Katarina Žutić uživa u okopavanju krompira van Beograda, zavirite u njen mali raj FOTO

Vikendica iz snova: Katarina Žutić uživa u okopavanju krompira van Beograda, zavirite u njen mali raj FOTO

Autor: | 15/04/2023

0

Vikendica Katarine Žutić pravi je raj

Glumica Katarina Žutić ima svoj mali raj u prirodi, nadomak Beograda, gde provodi više vremena nego u centru grada.

Pročitajte: Tužne slike sa Bukulje - Pogledajte kako Vesna Zmijanac izgleda posle operacije srca FOTO

Boško Karanović

 

“Imam tu sreću da sam od deke i bake nasledila vikendicu i kad god mogu odlazim tamo,” poverila nam se nedavno, u intervjuu za “Hello!”. “To je neprocenjivo bogatstvo, zelenilo je stvarno čarobno i blagotvorno. Kupila sam i mali bazen, pa kad je velika vrućina mogu i da se osvežim. Sebi sam napravila oazu koja je nadomak grada, volim da se šalim sa onom floskulom “tako blizu, a tako daleko.”

Pročitajte: Razveo se, zasnovao novu porodicu i sreću pronašao na Zlatiboru - Ovako izgleda prelepi planinski dom Mašana Lekića FOTO

Instagram

 

Vikendica u zelenilu idealno je mesto da se uživa u miru i tišini, a za Kaju i inspirativan ambijent za  bavljenje slikarstvom, koje joj je poslednjih godina važno skoro koliko i gluma. Ipak, ne krije da dosta vremena provodi i u bašti, a nije joj strano ni da “zasuče rukave” i okreči voćke.

Pročitajte: Skriveno od pogleda - Pogledajte kako izgleda kuća Jovana Memedovića u prirodi, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

Instagram

 

“Prošle godine sam se oprobala sa sadnjom luka, krompira i paradajza. Međutim, kad mi je sazrio paradajz bila sam na moru, tako da sam odustala od toga. Povadila sam krompir u proleće i pojela ga u slast, dok sam ostatak luka ostavila u cvatu, sviđa mi se kako izgleda. Zadovoljstvo mi je da uređujem svoj mali vrt. Stvarno je divno, mada moj muž kaže da sam kao neka engleska baba, samo sadim i zalivam cveće. “(smeh)

Pročitajte: Parče raja nadomak Beograda - Vikendica Lee Kiš na Avali će vam oduzeti dah (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti