Selo moje lepše od Pariza: Zavirite u porodičnu kuću Saše Joksimovića, seosku lepoticu na rubu šume (foto)

Selo moje lepše od Pariza: Zavirite u porodičnu kuću Saše Joksimovića, seosku lepoticu na rubu šume (foto)

Autor: | 09/04/2022

0

Kuća Saše Joksimovića osvaja svojom lepotom

„Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac. Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole“, otkrio je nedavno Saša Joksimović u intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Saša Joksimović podelio prelepe vesti, čestitke stižu sa svih strana (foto)

Instagram

 

I, zaista, prostrano dvorište oko porodične kuće Joksimovića izgleda bajkovito, pogotovo u ovom periodu godine, kada priroda ozeleni i procveta. Stoga ne čudi što Saša uz svaku fotografiju sa porodičnog imanja stavlja hešteg ‒ selo moje lepše od Pariza.

Pročitajte: Tajna oaza u srcu prirode - Jovan Memedović otvorio vrata svog drugog doma (foto)

Instagram

 

Kad nije pred kamerama, popularni glumac uživa u poljoprivrednim radovima. Nije mu strano ni da uzme ašov i pripremi baštu za sadnju paradajza, krastavca, krompira...

Pročitajte: Parče raja na Fruškoj gori - Zavirite u prelepu vikendicu Jelene Bačić Alimpić u kojoj nastaju njene knjige (foto)

Instagram

 

Osim povrća Joksimovićima uspeva i cveće, pa se oko kuće građene u stilu karakterističnom za taj kraj Srbije mogu videti i božuri.

Pročitajte: Zelena oaza usred grada - O prelepom dvorištu Olivere Balašević priča ceo Novi Sad (foto)

Instagram

 

Kuća Saše Joksimovića - Porodična oaza u srcu prirode

I podmladak familije Joksimović rado odlazi u rodni kraj deda-Branislava. Sašin sin Ilija, koji je odličan fudbaler, nigde ne ide bez lopte, a u selu ga čeka savršen travnati teren.

‒ On je zdrav i srećan dečak koji nas čini beskrajno ponosnim ‒ pohvalio nam se Saša, govoreći o jedincu koji je nedavno proslavio 13. rođendan.

Pročitajte: Saša Joksimović odgovara na glasine o razvodu - Kod mene je sve transparentno, i kad je lepo, i kad nije

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram