Lepotica egzotičnog izgleda: Anabelina i Gagijeva mlađa ćerka slavi punoletstvo, njen život ne prate skandali FOTO

Lepotica egzotičnog izgleda: Anabelina i Gagijeva mlađa ćerka slavi punoletstvo, njen život ne prate skandali FOTO

Autor: | 13/04/2023

0

Nina Đogani, mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, često je u fokusu interesovanja uprkos tome što se trudi da se ne eksponira, makar ne u meri u kojoj to čini njena sestra Luna. Ipak, danas je poseban dan i jedan od najznačajnijih trenutaka u svačijem životu – punoletstvo.

Nina je pratiocima na Instagramu pokazala kako teku pripreme za večerašnju proslavu, a mnoge je zabrinula objava na kojoj je uplakana.

Pročitajte: Trenira fudbal i mami uzdahe tinejdžerki - Pogledajte kako izgleda prezgodni sin Vesne i Đoleta Đoganija FOTO

Instagram

 

Nina se pohvalila prelepom šminkom, ali detalje o autfitu i dalje drži u tajnosti. Svoje rođendansko izdanje odlučila je da upotpuni sočivima u boji, ali, kako je otkrila, tri sata je pokušavala da ih pravilno stavi, pa joj lice i oči izgledaju natečeno.

Pročitajte: Koliko sam samo pogrešila... Anabelin CEO SVET se ponovo srušio, SVE PRIZNALA

Instagram

 

Nina nije krenula stopama roditelja i ne bavi se javnim poslom, ali rado obaveštava pratioce o svom životnom stilu – kako trenira, kakve odevne kombinacije pravi... Ponekad je na meti kritika zbog fotografija koje objavljuje, ali ovog puta svi su se složili da naprosto blista.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images