Cecina sestričina proslavila 18. rođendan: Folk zvezda đuskala sa reperima, Anastasija se nije pojavila, a torta je priča za sebe VIDEO

Cecina sestričina proslavila 18. rođendan: Folk zvezda đuskala sa reperima, Anastasija se nije pojavila, a torta je priča za sebe VIDEO

Autor: | 10/04/2023

0

Cecina sestričina proslavila punoletstvo

Helena Ocokoljić, sestričina Cece Ražnatović, juče je proslavila 18. rođendan, a porodica, na čelu sa majkom Lidijom Ocokoljić i tetkom, koje su bile glavne organizatorke, priredila joj je žurku za pamćenje.

Pročitajte: Lidijina ćerka je sušta suprotnost Cecinoj Anastasiji - Helena slavi punoletstvo, niko ne može da veruje da je to isto dete FOTO

Miloš Nadaždin

 

Raskošna zabava upriličena je u poznatom beogradskom restoranu specijalno dekorisanom za ovu priliku. Sa Helenom su slavili članovi porodice, veliki broj prijatelja, ali i neka poznata imena, kao što su pevačice Aleksandra Mladenović i Vanja Mijatović.

Instagram

 

Slavljenica je blistala u kratkoj crnoj haljini sa puf rukavima, bila je dobro raspoložena i celu noć je đuskala. Primetno je bilo odsustvo njene sestre Anastasije Ražnatović koja već dugo boravi kod dečka Nemanje Gudelja u Sevilji.

“Prelepo izgledaš večeras, želim ti da se super provedeš i da ti ovo bude noć za pamćenje. Maksimalno iskoristi. Tvoja porodica, koje sam ja deo, pripremila ti je malo iznenađenje, retrospektivu života i nadam se da će ti se svideti. Ja sam plakala dok sam je gledala. Ali svi znamo da sam ja dosta emotivna. Uživajte svi”, poručila je Anastasija u video-obraćanju iz Španije.

Pročitajte: Ljubav koju ni svekrva ne može da ubije - Anastasija Ražnatović slavi, sreću podelila sa celim svetom FOTO

Instagram

 
 

Instagram

 

Po Heleninoj želji specijalni gosti večeri bili su popularni reperi Nući i Vojaž koji su, na opšte odeševljenje velikog broja tinejdžera, izveli neke od svojih najvećih hitova. Moderna muzika ponela je i Cecu Ražnatović, pa smo tako folk zvezdu videli kako u nekom sasvim novom svetlu kako đuska uz aktuelne ritmove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin