Posle dve nedelje u bolnici oglasio se Dragiša Gudelj, ovo je morao da podeli sa svima (foto)

Posle dve nedelje u bolnici oglasio se Dragiša Gudelj, ovo je morao da podeli sa svima (foto)

Autor: | 08/04/2023

1

Brat Nemanje Gudelja oglasio se posle operacije

Dragiša Gudelj je zabrinuo čitav sportski svet kada se srušio usred utakmice krajem prošlog meseca, ali na svu sreću lekari su brzo reagovali i fudbaler je hitno prevezen u bolnicu. Ispostavilo se da je bratu našeg reprezentativca Nemanje Gudelja ustanovljen kardiorespiratorni zastoj i nakon niza testiranja morao je da ide na operacioni sto da bi mu se ugradio automatizovani defibrilator.

Pročitajte: Bivši su nosili odela, ovaj je POTPUNO DRUGAČIJI - Nemanja Gudelj na Anastasijinoj žurci prošetao stajling o kom će se danima pričati (FOTO)

Instagram

 

Svi su bili zabrinuti za zdravlje mladog fudbalera čija je karijera tek u povoju, a podrška je stizala iz svakog kutka sveta. Sada je Dragiša pokazao da je ispratio poruke pažnje u danima iza nas, i odlučio da se oglasio na svom Instagram profilu.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)


- Hteo sam samo da vam kažem hvala na ljubavi i brizi u vidu poruka i iznenađenja koje sam dobio od svih vas. Zaista me je dirnulo u srce - napisao je Gudelj na Instagramu.


Podsetimo, medicinski pregledi potvrdili su da je Gudelj patio od ventrikularne tahikardije koja je izazvala srčani zastoj, a samim tim i kliničku smrt. Brza intervencija lekarske službe spasla mu je život, naveo je klub Kordoba za koji Dragiša igra u saopštenju.

Komentari (1)

Loading
Ivana 09:40 09.04.2023
Odgovori

Drago mi je da je decko dobro. Ono sto je enigma je kako to da to nije otkriveno na ranijim pregledima? Svi ti momci prolaze redovno kroz rigorozne preglede. Da li je imao simptome? Kada su se pojavili? Ima li kakve veze za kovidom i vakcinacijom?

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti