Ostvaren i markantan: Ovaj dasa je dečko Sandre Bugarski, fotografije sa plaže oduševile FOTO

Ostvaren i markantan: Ovaj dasa je dečko Sandre Bugarski, fotografije sa plaže oduševile FOTO

Autor: | 05/04/2023

0

Partner Sandre Bugarski ne voli pažnju javnosti

Iako je iza nje poduži glumački staž, čini se da su Sandru Bugarski gledaoci „otkrili“ tek kada se pojavila u seriji „Igra sudbine“, a onda su, kao što to obično biva, poželeli da o njoj saznaju što više.

− Ja sam atipičan primerak srpskog glumišta – ne šminkam se, trčim na pijacu, vukljam kese iz prodavnice, kuvam i peglam, vozim „punta“. Izvinjavam se ako sam nekog razočarala – reči su kojima je opisala sebe u razgovoru za HELLO! i dodala da je večiti optimista koji na svet gleda kroz „ružičaste naočare“.

Pročitajte: Danijeli Martinović se NAJVEĆA SREĆA osmehnula u 51. godini i posle razvoda - Upravo je potvrdila, novi dečko plače od sreće

Luka Šarac

 

Mada Sandru duže od tri godine svakodnevno gledamo na televiziji, ipak ne znamo previše o njenom životu s druge strane kamere. Ono što vešto zaobiđe da kaže u intervjuima Sandra kompenzuje Instagram objavama.

Pročitajte: Ljubav koju ni svekrva ne može da ubije - Anastasija Ražnatović slavi, sreću podelila sa celim svetom FOTO

Instagram

 

Ime misterioznog gospodina kome je poklonila svoje srce ne želi da otkrije, ali zajedničke fotografije svedoče da su u velikoj ljubavi.

„Doš'o Dragi, pa ne zna da ode“, poručila je glumica uz sliku na kojoj je u zagrljaju emotivnog partnera, sa kojim uživa u zajedničkim izlascima, letovanjima i putovanjima.

Pročitajte: Mlađi je i BAŠ ZGODAN - Ovo je misteriozni partner Biljane Srbljanović sa kojim godinama živi i obožava njegovu decu (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti