Sara, David i Ana: Ovo su preslatka deca novog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića FOTO

Sara, David i Ana: Ovo su preslatka deca novog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića FOTO

Autor: | 04/04/2023

0

Deca Jakova Milatovića centar su sveta novog predsednika Crne Gore

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović još nije zvanično preuzeo funkciju, ali o mladom političaru uveliko pišu mediji u regionu.

Tokom predsedničke kampanje pažnju je privukao i zajedničkim pojavljivanjem sa suprugom Milenom, koja je sve očarala prirodnom lepotom, jednostavnim stajlingom i skromnim ponašanjem.  Po njenoj liniji teško da bi se moglo naslutiti da je pre samo dva meseca rodila treće dete.

Pročitajte: Ovo je bila haljina večeri - Prva dama Tamara Vučić za posetu rodnom gradu odabrala posebnu kreaciju FOTO

Filip Filipović/Getty Images

 
 

„Na svet nam je danas stigla jedna Ana. Mamu i tatu je ispunila radošću, a Saru i Davida nestrpljenjem da je što pre upoznaju“, objavio je ponosni tata vest na Instagramu, gde često podeli fotografije koje oslikavaju njegov porodični život.

 

‒ Milena, deca i ja navikli smo da vikendom kupujemo na pijaci, a onda da zajedno spremamo ručak. To je naš porodični ritual ‒ otkrio je jednom prilikom Jakov Milatović, koji je Ekonomski fakultet završio kao student generacije.

Ekonomijom se bavi i Milena Milatović. Ona je ne samo supruga i majka, već i uspešna poslovna žena. Naime, supruga predsednika Crne Gore zaposlena je u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, gde je direktor Sektora za finansije i ekonomske poslove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia