Milica Todorović: Operaciju više nisam mogla da odlažem, srce je počelo da mi preskače

Milica Todorović: Operaciju više nisam mogla da odlažem, srce je počelo da mi preskače

Autor: | 30/10/2020

0

Milica Todorovič - operacija koja je promenila sve!

Milica Todorović operaciju više nije mogla da odlaže. Stanje se vremenom sve više komplikovalo i ona je odlučila da sa majkom ode u Tursku gde će rešiti svoj dugogodišnji problem. Pevačica se hirurškoj intervenciji nosa podvrgla u inostranstvu, a sada je prvi put pričala o tome.

- Bilo je napeto u Istanbulu, tamo sam bila s mamom jer sam morala na operaciju nosa. To ne krijem i nisam išla zbog estetske korekcije, to mi nije bilo potrebno, već iz zdravstvenih razloga. Međutim, i dalje ne mogu lepo da dišem od operacije i dalje se oporavljam - otkrila je pevačica za "Blic".

Pročitajte: Milica Todorović otkrila sve o ponovnom pomirenju sa Petrom Strugarom

Pevačica je otkrila i da je sama sebi napravila problem i godinama samo pogoršavala situaciju.

- Napravila sam sebi problem jer sam osam godina prskala kapi u nos svaki dan i došla do toga da je srce čak počelo da mi preskače. Tako da je mama ta koja me je naterala da odem na operaciju, iako sam se bunila. Bila sam jako uplašena, to mi je prva operacija u životu i bogami sam to muški podnela. Ali moram da kažem, stvarno se divim kolegama i koleginicama koje idu čisto eto tako, zbog lepote, da se malo secnu. Verujte mi, mnogo je grozno i teško. Nije to neki veliki bol, ali se svašta nešto dešava nakon operacije u vašem organizmu.

Milica Todorović  - Operacija je bila rešenje velikog problema

Pevačica je otkrila i šta je zapravo operisala, tj koji problem je imala, kao i kako se sada oseća.

- Meni je unutra sve spaljeno zbog nove sluzokože i sad se to sve menja unutra da bih mogla da dišem. I dalje se mučim jer je dug oporavak te ne dišem normalno na nos. Pričala sam da mi je drug u osnovnoj školi razbio nos i zbog toga sam imala devijaciju, zbog čega sam teško disala i smetalo mi je za pevanje. Tako da je došlo vreme da to mora da se sredi i mislim da sam sad napokon završila s tim - iskreno je rekla Milica, koja nije zahtevala od lekara da joj estetski sredi nos.

- Doktor je morao da mi razbije tu kosku i nije mogao da mi ostavi isti nos. Zato je i estetski malo dorađeno. Spolja nije bio veliki problem, ali mi je unutra sve ispravio. Ja sam mu odmah rekla da želim da mi ostavi ovaj moj tobogan na nosu, ne želim da mi menja lik i lični opis i ne želim da ličim na druge neke osobe. U poslednje vreme svi liče jedni na druge, nažalost, tako da sam tražila da mi ostavi sve što prirodnije - dodala je Milica.

Pročitajte: Milica Todorović je uspela - Uzak struk i zgodno telo su ponovo tu (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram