Bojana Rajić:  Žalosno je što ljude misle da si "car" ako si se pozdravio sa bivšim supružnikom

Bojana Rajić: Žalosno je što ljude misle da si "car" ako si se pozdravio sa bivšim supružnikom

26/05/2017

0

Bojana je nakon razvoda sreću pronašla sa Branislavom Đurđevićem, sa kojim je pre godinu i po dana dobila sina Vukašina, a Vladimir Stojković je u februaru ove godine sa novom izabranicom Valentinom dobio sina kome su dali ime Vladan.

Bivša manekenka i bivša supruga Vladimira Stojkovića Bojana Rajić Đurđević ostala je u korektnim odnosima sa bivšim mužem golmanom, sa kojim ima šestogodišnjeg sina Lava.Iako su period braka, pa i razvoda pratile razne priče o svađama, maltretiranjima, prevarama, a Vladimir je njihovog sina čak krstio i bez Bojaninog znanja, sve je danas drugačije.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/vladimir-stojkovic-o-bivsoj-supruzi-normalno-je-da-je-pozdravim-pa-imamo-zajednicko-dete/
Kada se sretnu na javnom događaju, pozdrave se, a Bojana je u dobrim odnosima i sa Vladinom sadašnjom suprugom Valentinom Stojković, što smo imali priliku da vidimo i na jednom događaju kada su se njih dve poljubile.

Nedavno si se na javnom događaju pozdravila sa novom ženom svog bivšeg supruga. Kako to?

- Videli ste kako to izgleda, srdačan pozdrav. Nema razloga da to bude drugačije...

Mnogi su rekli da si zbog toga ispala car...

- Žalosno mi je što se na to tako gleda. Da si car što si se pozdravio sa bivšim supružnikom. Mislim da to tako treba i nikako drugačije. Volela bih da se od toga ne pravi toliki spektakl.

Odustala si od manekenske karijere, od javnog života. Posvetila si se deci. Kako izgleda taj život u Srbiji?

- Baš sam rano odustala od manekenske karijere, sa 35 godina. Kako izgleda život majke u Srbiji?! Kako kad, nekad baš lepo, nekad stresno... Ali ne bih ovaj život menjala ni za jedan drugi.

Kako Lav reaguje na mlađeg brata?

- Vukašin više nije ni beba, ima godinu i po dana. Sada je sa njim mnogo lakše izaći na kraj nego kada je bio beba. Što se tiče Lava, raspoloženje mu je promenljivo, od silne ljubavi do silne ljubomore. Ali verovatno sve to ide u rok službe. Dosta sam se dobro organizovala i zadovoljna sam samom sobom.

NOVE LJUBAVI

Bojana je nakon razvoda sreću pronašla sa Branislavom Đurđevićem, sa kojim je pre godinu i po dana dobila sina Vukašina, a Vladimir Stojković je u februaru ove godine sa novom izabranicom Valentinom dobio sina kome su dali ime Vladan.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković M.M/Ata/Instagram

Pročitajte još