Neko sa 25, a neko u 51. godini! Danijeli Martinović osmehnula se najveća sreća, evo šta ju je odalo FOTO

Neko sa 25, a neko u 51. godini! Danijeli Martinović osmehnula se najveća sreća, evo šta ju je odalo FOTO

Autor: | 29/03/2023

0

Posle raskida veze sa Petrom Grašom, koja je trajala dve i po decenije, Danijela Martinović sreću je pronašla u zagrljaju kriminalističkog inspektora Josipa Plavića. Par se upoznao pre otprilike godinu dana, kada je advokatica u ime hrvatske pevačice podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Pročitajte: Ma kakav Grašo, ovaj je za tebe - Danijela Martinović prvi put u javnosti sa novim dečkom, svi ga porede sa bivšim FOTO

Facebook

 

‒ Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove – ispričala je Danijela za hrvatsku Gloriju.

U međuvremenu, sve su glasnija govorkanja da su Danijela i Josip vezu podigli na viši nivo. Naime, pevačica se nedavno pojavila na otvaranju jedne prodavnice u Dalmaciji, kada je na njenoj ruci primećen tajanstveni biserni prsten. Obožavaoci su se odmah zapitali da li je zgodni inspektor zaprosio Martinovićevu.

‒ Prsten je poklon, ali neću otkriti od koga je, neka to bude tajna – izjavila je Danijela za 24 sata.

‒ Postoje institucije i pravila, ali uvek postoji čovek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u potpuno drugom smeru. Stvarno sam srećna, nema na to šta da se doda, ni oduzme ‒ otkrila je za Dalmatinski portal.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dominik Brlečić

Pročitajte još

Najnovije vesti