200 kvadrata na 50 metara od mora: Zavirite u luksuzni dupleks Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikani FOTO

200 kvadrata na 50 metara od mora: Zavirite u luksuzni dupleks Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikani FOTO

24/03/2023

0

Mile Kitić i Marta Savić zaista znaju da uživaju, a s obzirom na to da mnogo rade i dosta zarađuju mogu sebi da priušte život na visokoj nozi. Ipak, folk pevač, koji je na estradi već pet decenija, priznao je da su za kupovinu dupleksa u dominikanskom letovalištu Punta Kana pre dve godine on i supruga morali da podignu kredit.

Pročitajte: Mileta možda i prepoznate, ali Martu teško - Pogledajte kako je slavni estradni par izgledao na početku ljubavi FOTO

Instagram

 

Ako je suditi po tome što pod karipskim suncem provode i po nekoliko meseci, jasno je da nisu zažalili zbog pozamašne investicije od, kako se pričalo, 300.000 evra.

− Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” ‒ ispričao je Mile Kitić i otkrio da je Marta četiri meseca uređivala stan od 200 kvadrata u zgradi koja se nalazi na pedeset metara od mora.

Pročitajte: Prve fotografije zaljubljenog para - Elena Kitić više ne krije vezu sa kolegom, svi ga znate FOTO

Instagram

 

Marta Savić je luksuzni stan opremila u minimalističkom stilu, bez suvišnih detalja, a u prvom planu je bela boja, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi. Prizemlje i sprat povezani su jednostavnim drvenim stepenicama bez ograde, na podu je beli mermer, a bele boje je i nameštaj.

Pročitajte: Privatni raj na Kipru - Vodimo vas u letnju rezidenciju Cece Ražnatović FOTO

Instagram

 

Na terasi se, osim udobnog ležaja i stola za ručavanje, nalazi i đakuzi, a posebnom ugođaju doprinosi nestvarno lep pogled na palme i more.

Pročitajte: 300 kvadrata, dve garaže, bazen, dvorište... U ovom luksuzu žive Olja i Keba FOTO

Instagram

 

Prošlog maja pevačica je rođendan proslavila u drugoj kući, tačnije na terasi apartmana, koja je za tu priliku pretvorena u ružičasto carstvo – u tim tonovima je bilo sve: od slavljeničine haljine, preko čaša i tanjira, do torte.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti