Ništa slađe niste videli: Marina i Mihajlo Šaulić u šetnji sa ćerkom, Manja je kao san FOTO

Ništa slađe niste videli: Marina i Mihajlo Šaulić u šetnji sa ćerkom, Manja je kao san FOTO

Autor: | 14/03/2023

2

Marina i Mihajlo Šaulić u šetnji sa ćerkom Manjom FOTO

Mihajlo Šaulić postao je tata početkom januara i svaki slobodan trenutak provodi pored bebe. Iako sin legendarnog Šabana Šaulića i generalni konzul Srbije u Švajcarskoj ima bezbroj obaveza, za porodicu uvek pronalazi vremena.

Pročitajte: Nije dočekao dan za koji je živeo - Goca ispunila Šabanovu želju, na dan rođenja Mihajlovu ćerku darivala OVIM

Instagram

 

Proleće polako doleće, a jedan od prvih sunčanih dana u Cirihu „namamio je“ Mihajla, njegovu suprugu Marinu i dvomesečnu Manju da prošetaju pored jezera.

Pročitajte: Konzulat će mesečno davati 5.000 franaka - Ovde će živeti Marina i Mihajlo Šaulić, čist luksuz

Instagram

 

“Moja mala porodica”, napisala je Marina pored idiličnih fotografija kakvih će u narednom periodu, kad bude više sunca i toplijeg vremena, sigurno biti još mnogo.

Komentari (2)

Loading
Nadica 15:57 14.03.2023
Odgovori

Generalni konzul , saulic ;!???? To je nešto kao u " Gospodji ministarki" , strasno ahahaha. A šta je gospodin saulic po struci ????

Bas smo jadan narod !!! 23:15 15.03.2023
Odgovori

Hocete li sada i od ovog bracnog para praviti zvezde? Sada ste nam redakcijo duzni da saopstite koje skole je doticni gospodin zavrsio i kojim zaslugama je dobio toliko ugledno i reprezentativno radno mesto ?

hellomagazin.rs hellomagazin