Ivana Stamenković Sindi o odnosu sa ćerkom: Petra je sada velika i sve razume!

Ivana Stamenković Sindi o odnosu sa ćerkom: Petra je sada velika i sve razume!

Autor: | 04/11/2020

0

Ivana Stamenković Sindi pre pet godina izgubila je starateljstvo nad ćerkicom Petrom, koju je imala prilike da viđa svega dva puta nedeljno. Ivana se borila za svoja, ali i prava svog deteta, ipak, sud nije promenio svoju odluku.

- Svaki drugi vikend je sa mnom, i utorkom i četvrtkom. Imam osećaj da prođe večnost do sledećeg našeg viđanja. Ja nastojim da je zaštitim, ne pričam joj ništa u vezi sa sudskim procesima i starateljstvom. Ona je još mala da bi razumela te stvari. Gledam to zajedničko vreme da provedemo što kvalitetnije i lepše, u smehu i igri, učenju. Ne želim da je opterećujem teškim temama - rekla je jednom prilikom Ivana za "Puls".

A sada, pet godina kasnije, u emisiji "Magazin In" govorila je o svemu kroz šta je prošla nakon razvoda braka, ali i odnosu koji danas ima sa ćerkicom.

Pročitajte: Ivana Stamenković Sindi - Muškarci se svete ženama kada im otimaju decu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ika336 (@ivana_stamenkovic_sindi_ika) on Jan 8, 2020 at 9:26am PST

- Ako sa nekim imaš decu, gledaš da postoji ljubav, trudiš se da bude bolje. Jako je teško izaći iz toga. - počinje svoju priču Ivana Stamenković Sindi.

- Ja sam imala vrhunskog manipulatora pored sebe i mislila sam da je on sve što sam želela u životu. - upravo takav čovek odvojio ju je od deteta.

Kada se razvela, Sindi je izgubila starateljstvo nad ćerkicom, a presuda je glasila:

- Otac zadovoljava bolje potrebe deteta, koje je u tom trenutku bilo sa mnom. Veštaci su zaključili da on više vodi računa o detetu, a u ovom slučaju bili su potplaćeni - govori Sindi.

Pročitajte: Ivana Stamenković Sindi - Drago mi je što sam dala snagu nekim ženama da prijave nasilje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ika336 (@ivana_stamenkovic_sindi_ika) on Dec 5, 2019 at 12:37pm PST

Ona se u međuvremenu borila, a kada je shvatila da se stvari neće promeniti, naučila je da svoj život prilagodi situaciji.

- Petra je sada velika ima deset godina i mi smo jako vezane. Ona sada sve razume i situacija je potpuno drugačija. - otkrila je bivša modelsica, koja sa ćerkom ima divan odnos pun ljubavi i razumevanja.

- Kada se sve to desilo bila sam u katastrofalnom stanju. Ne može ništa gore da vam se desi nego da ostanete bez svog deteta, koje je malo i bespomoćno. Bila sam mrtva žena tada.

Na kraju razgovora otkrila je da je srećna i ispunjena, posvećena ćerki, ali i sama.

- Nisam u vezi, sama sam, ali srećna - naglasila je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti