Kakva godina slavnog glumca: Hoakin Finiks potvrdio da je postao otac

Kakva godina slavnog glumca: Hoakin Finiks potvrdio da je postao otac

Autor: | 05/11/2020

0

Hoakin Finiks (46) može se pohvaliti da mu je 2020. godina donela samo lepe momente. Naime, iako je svuda u svetu vanredno stanje zbog pandemije virusa korona, sreća holivudskog glumca prati na svakom koraku. U februaru je zasijao na 92. dodeli "Oskara", kada je ponosno poneo laskavu titulu za najbolju mušku ulogu. Uloga u filmu “Joker” donela je prvog Oskara Hoakinu, koji je tako postao drugi glumac u istoriji koji je za istu ulogu dobio Akademijinu nagradu.

Pročitajte: Dodela Oskara 2020 - Veče južnokorejskog filma “Parasite”, Hoakina Finiksa i Rene Zelveger

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandro Kiriak (@sandro.kiriak) дана 10. Феб 2020. у 12:15 PST

Zahvaljujući nagradi, Hoakin je istakao kako mu je gluma podarila izvanredan život. Zaista, čini da je definitivno istina. Samo nekoliko meseci posle dodele "Oskara", javnost je oduševila informacija da Hoakin Finiks i njegova partnerka, glumica Runi Mara, postaju roditelji. Par se upoznao na snimanju filma “Her” 2014. godine, ali su vezu započeli tek tri godine kasnije, dok su snimali film “Marija Magdalena”. U jednom intervjuu za “Vanity Fair” glumac se prisetio početka ljubavi sa koleginicom. Rekao je da je bio uveren kako joj se nimalo nije dopao, štaviše, imao je utisak da ga Runi prezire. Tek kasnije je shvatio da je ona bila samo stidljiva.

Pročitajte: Težak život Hoakima Finiksa - Traumatično detinjstvo, zlostavljanje i porodična tragedija

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Joaquin Phoenix (@joaquinlphoenix) дана 14. Феб 2020. у 6:40 PST

A da je beba konačno stigla na svet, potvrdio je Hoakin lično. Glumac i njegova deset godina mlađa izabranica dobili su sina kome su dali ime River, po glumčevom bratu koji je preminuo 1993. godine od predoziranja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Joaquin Phoenix (@joaquinlphoenix) дана 23. Авг 2020. у 5:40 PDT

Par je na veoma neobičan način objavio da je maleni dečak stigao na svet. Naime, u tekstu za magazin "People", par je govoreći o migrantskoj krizi u Americi i deci koja su istom pogođena, spomenu i svoje tek rođeno dete.

- Pročitali smo kako je 545 dece na granici odvojeno od svojih roditelja koji još uvek nisu pronađeni. Kao novopečeni roditelji ne možemo uopše da zamislimo kako bi sada bilo da nas odvoje od sina na jedan dan, a kamoli nekoliko godina - napisali su emotivno u nadi da će podići svest o pomenutoj temi.

Photo by Randy Shropshire/Getty Images for The Art of Elysium via Guliver

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Rachel Luna/Getty Images via Guliver, instagram