Hoakin Finiks i Runi Mara očekuju prvo dete

Hoakin Finiks i Runi Mara očekuju prvo dete

Autor: | 19/05/2020

0

„Oskarovac“ Hoakin Finiks i njegova partnerka, glumica Runi Mara, očekuju prvo dete. Izvor blizak slavnom paru tvrdi da su krili trudnoću, te da je glumica poslednjih meseci nosila široku garderobu kako bi prikrila trudnički stomak.

Hoakin Finiks i Runi Mara upoznali su se na setu filma "Her", ali su vezu započeli kasnije

Par se upoznao na snimanju filma "Her" 2014. godine,ali su vezu započeli tek tri godine kasnije, dok su snimali film "Marija Magdalena". U jednom intervjuu za "Vanity Fair" glumac se prisetio početka ljubavi sa koleginicom. Rekao je da je bio uveren kako joj se nimalo nije dopao, štaviše, imao je utisak da ga Runi prezire. Tek kasnije je shvatio da je ona bila samo sramežljiva.

Pročitajte: Ovako Runi Mara održava svoju vitku liniju

– Bili smo samo prijatelji, „e-mail“ prijatelji. Nikada to do tada nisam uradio – ispričao je tada glumac.

Par se sredinom prošle godine verio, a Runi je Hoakina pratila na ceremoniju dodele „Oskara“, koga je ove godine i osvojio za ulogu u filmu "Džoker".

Posle teškog perioda sreća je ispunila njegovo srce

Život slavnog glumca obeležile su velike porodične tragedije. Odrastao je pod okriljem kulta "Božja deca," kome je pripadao zajedno sa roditeljima, bratom i sestrama. Kada su napustili ovu sektu, odlučili su da promene prezime, pa su odabrali prezime Finiks. Glumčev težak život se nastavio, pa je morao da prosi zajedno sa bratom Riverom i sestrom Rejn jer nisu imali ni za hranu.

Mnogi filmski kritičari smatraju da je upravo takav život razlog što glumac ume da iznese teške i zahtevne likove poput onog u filmu "Džoker".

Pročitajte: Težak život Hoakima Finiksa - Traumatično detinjstvo, zlostavljanje i porodična tragedija

Smrt brata ga potpuno promenila

„Oskarovac“ je imao brata Rivera Finiksa, koji je takođe bio talentovan glumac, neki su govorili da je čak bio talentovaniji od Hoakina.

River Finiks bio je jedna od najvećih holivudskih zvezda. Njegov život naglo se ugasio 30. oktobra 1993, kada je imao samo 23 godine. Predozirao se u klubu "Vajper rum" u Holivudu, a te noći sa njim je bio i Hoakin. Glumac je samo jednom govorio o bratovljevoj smrti.

Pročitajte: Runi Mara - Ništa od nastavka filma “Devojka sa tetovažom zmaja”

– Osećam se kao da sam u gotovo svakom svom filmu u kojem sam glumio imao vezu sa Riverom. I mislim da smo svi na brojne načine osetili njegovo prisustvo u našem životu – rekao je slavni glumac jednom prilikom, preneo je "Miror".

– U to vreme, kada smo bili najugroženiji, iznad naših kuća leteli su helikopteri.  Bilo je onih koji su pokušavali da uđu na naš posed. Svakako, sve to je ometalo moj proces žalosti – rekao je tada glumac.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram