Gledate je na naslovnim stranama, a nemate pojma da je ova lepotica kuma Novaka Đokovića FOTO

Gledate je na naslovnim stranama, a nemate pojma da je ova lepotica kuma Novaka Đokovića FOTO

Autor: | 08/03/2023

0

Kum Novaka Đokovića oženjen je prelepom manekenkom

Uprkos ogromnom uspehu koji je postigao i slavi koja ga odavno prati, Novak Đoković ne zaboravlja odakle je potekao i ljude sa kojima je odrastao, pa se tako i danas druži sa onima koje je upoznao još pre polaska u školu.

Pročitajte: Spremite se na šok - Evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković

Clive Brunskill/Getty Images

 

Štaviše, sa fudbalerom Nevenom Markovićem veže ga dvostruko kumstvo. Naime, Neven je 2014. godine venčao Novaka i Jelenu u crkvi posvećenoj arhiđakonu Stefanu, koja se nalazi na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Pročitajte: Jelenina nosi etiketu luksuzne modne kuće, Saška je svoju sama sašila - Ko je imao lepšu venčanicu? ANKETA

Instagram

 

Naredne godine najbolji svetski teniser bio je Nevenov kum na venčanju sa manekenkom Aleksandrom Tanasković. Iako je par dobio ćerku Inu, brak nije potrajao. Neven se prošle godine oženio manekenkom Natašom Derikonjom, a počasni gost na svabi bio je, naravno, Novak Đoković.

Pročitajte: Otac Dijane Đoković otkrio sve porodične tajne - Ćerka me krivila za RAZVOD, bio sam prinuđen da se distanciram...

Instagram

 

− Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili. Prijateljstvo je opstalo zahvaljujući razumevanju, poštovanju i borbi za njega – rekao je svojevremeno Neven Marković, koji je sa Novakom odrastao na Banjici, i napomenuo da od Novaka nema boljeg prijatelja:

Pročitajte: Dobiće brata! Stefan i Tara skaču od sreće, velika radost u domu porodice Đoković

Instagram

 

− On je fantastičan. Brižan je, uvek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvek se seti drugara. Ima puno prijatelja širom sveta, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja – zaključio je kum Novaka Đokovića. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images

Najnovije vesti