Porodila se prevremeno, danas je samohrana majka: Upoznajte Kjaru, najveću radost pevačice Zejne FOTO

Porodila se prevremeno, danas je samohrana majka: Upoznajte Kjaru, najveću radost pevačice Zejne FOTO

Autor: | 04/03/2023

0

Pevačica Zejna ćerku podiže kao samohrana majka

Posle dve polufinalne večeri Pesme za Evroviziju među favoritima se izdvojila Zejna i njena pesma „Rumba“, koju mnogi vide na evrovizijskoj sceni u Liverpulu.

Iako je i prošle godine učestvovala na ovom muzičkom takmičenju, izgleda da je tek sada privukla punu pažnju javnosti. Atraktivna pevačica romskog porekla rođena je u Loznici 1986. godine, a pevanjem i plesom počela je da se bavi još u najranijem detinjstvu.

Pročitajte: Ko je Princ od Vranje - Završio je norveški, ima crni pojas u karateu i ludo je zaljubljen u ovu lepoticu FOTO

Instagram

 

Njen otac Bego Murkić, kao maneken i denser, uživao je veliku popularnost devedesetih godina. Zejna je završila srednju ekonomsku školu, ali je odlučila da se profesionalno bavi muzikom. Sa grupom „Luna“ svojevremeno je snimila dva albuma, a malo je poznato da je u hit filmu „Toma“ otpevala pesmu „Jag“.

Pročitajte: Ovo je prava istina o najpotresnijoj sceni iz Tome, pesma Za Ljiljanu posvećena je njoj

Instagram

 
 

U privatnom životu Zejna je prošla kroz teške situacije, posebno kada se porodila u osmom mesecu trudnoće i na svet donela ćerku Kjaru. Devojčicu, koja danas ima osam godina, odgaja kao samohrana majka, a u intervjuu za Kurir ispričala je:

‒ Ja sam Kjarin staratelj, nas dve živimo zajedno. Održavamo kontakt sa njenim ocem, ali onoliko koliko ona želi i koliko njoj to prija. Zaista imamo zdrav odnos i ona zdravo odrasta sa izborima koje ima.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin