Dečko Vesne Dedić je san svake žene! Sa markantnim doktorom uživa na egzotičnom putovanu, pogledajte prve fotografije

Dečko Vesne Dedić je san svake žene! Sa markantnim doktorom uživa na egzotičnom putovanu, pogledajte prve fotografije

Autor: | 03/03/2023

1

Dečko Vesne Dedić je san svake žene 

Vesna Dedić obavestila je pratioce na Instagramu da je stigla na Tajland, a juče je poslala i prvu razglednicu iz te egzotične zemlje. Putovanje je trajalo 23 sata, ali sve je palo u zaborav kada je avion sleteo na aerodrom Samui.

Pročitajte: Dama kakva se retko viđa - Pogledajte kako izgleda majka Vesne Dedić FOTO

Instagram

 

Poznata voditeljka i spisateljica ima i fino društvo. Na slikama pored nje je dr Dejan Antonić, a sa ove distance možemo samo da nagađamo da li joj je prijatelj ili nešto više. Ili jednostavno, s obzirom na profesiju, brine o njenom zdravlju i dobrom izgledu. U svakom slučaju, markantni gospodin sa prosedom kosom izgleda – fenomenalno.

Pročitajte: U najboljem društvu - Vesna Dedić proslavila 55. rođendan gala žurkom, poseban muškarac ulepšao joj veče VIDEO

Instagram

 

Doktor Antonić je ugledan beogradski stručnjak za estetsku medicinu. Na njegovom profilu navedene su uže specijalnosti (botoks, fileri, nehirurški fejslift, korekcije nosa...) i osnivač je ordinacije „Esthelligence“. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1996. godine, usavršavao se u Pragu, Frankfurtu, Dubaiju, Parizu i još nekim gradovima, i uvaženi je član Američke akademije za estetsku medicinu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica 20:13 04.03.2023
Odgovori

Aaaaa,zato je marinkovicka besna na nju ,ima boljeg frajera Vesna od presvete naivne Sanje, sirota mileva , a tako je zgodna i sve daje na lepotu, bas je žalim.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević