Ženi Eda Širana pronađen tumor dok je bila trudna: Lekari nisu mogli ništa da učine...

Ženi Eda Širana pronađen tumor dok je bila trudna: Lekari nisu mogli ništa da učine...

Autor: | 01/03/2023

0

Supruga Eda Širana ima tumor

Ed Širan vredno je radio na svom šestom albumu dok se suočavao sa teškim događajima u privatnom životu. Naime, prošle godine saznao je da njegova supruga Čeri Siborn, koja je u tom trenutku bila u drugom stanju, ima tumor koji lekari nisu mogli da uklone do samog porođaja.

Pročitajte: Princ Hari i Ed Širan imaju isti problem - Ljudi ne shvataju kako je nama koji trpimo šale i zajedljive komentare

Getty Images

 
 

Pevač je obožavaocima konačno otkrio sa čime se suočio prethodne godine. Istog meseca saznao je da se tokom trudnoće kod njegove supruge razvio tumor, kao i da je njegov bliski prijatelj iznenada preminuo. Spas od depresije i anksioznosti našao je u pisanju nove muzike. Čeri je prošlog maja na svet donela njihovu drugu ćerku kojoj su dali ime Džupiter, ali zdravstveno stanje gospođe Širan i dalje je nepoznato javnosti.

Pročitajte: Isplivala dugo skrivana istina - Šta se dogodilo između princeze Beatris i Ed Širana?

Profimedia

 
 

Ovaj par upoznao se kada su imali samo 11 godina, a vezu su započeli 2015, nakon što su u Njujorku ponovo stupili u kontakt. Ed i Čeri venčali su se 2018. godine na privatnoj ceremoniji koja je brojala oko četrdeset zvanica. U avgustu 2020. dočekali su prvu ćerku Liru Antarktiku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Gareth Cattermole/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti