Ni mene nije zaobišlo... Dragana Mirković priznala da je bolesna, evo šta je uradila kada je saznala za dijagnozu

Ni mene nije zaobišlo... Dragana Mirković priznala da je bolesna, evo šta je uradila kada je saznala za dijagnozu

Autor: | 25/02/2023

0

Zdravlje Dragane Mirković narušeno zbog stresa

Za svojih 55 godina Dragana Mirković postigla je ono o čemu mnogi mogu samo da sanjaju: uživa u skladnom braku, majka je dvoje dece za ponos, a status folk zvezde doneo joj je ne samo slavu već i bogatstvo. Ipak, sve navedeno imalo je svoju cenu, a nju je platila zdravljem.

Pročitajte: Najlepša u Kasidolu - Pogledajte kako izgleda kuća na dva sprata koju je Dragana Mirković sagradila roditeljima FOTO

Arhiva Hello!

 

Pre nekoliko godina Dragana je otkrila da joj je štitna žlezda do te mere oštećena da će celog života morati da pije lekove. Iako su je kroz karijeru pratili uspesi, hitovi i bezuslovna ljubav publike, neminovno je bilo i stresa. Pevačica je uverena da je upravo to bio okidač za njenu bolest.

− Problem sa štitnom žlezdom nastao je zato što sam mnogo toga prećutala. Stvarno zna da bude bolno kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili odgovorite. A sve znate, i sve vam je jasno, i svi sve znaju i svi ćutimo – rekla je.

Pročitajte: Kad Dragana slavi 55. rođendan - Kadrovi iz dvorca Ebenfurt će vas oduševiti! FOTO

ATA Images

 

Kada je saznala za dijagnozu, Dragana Mirković promenila je način ishrane, a osim medicinske terapije uzima i određene suplemente, tako da bolest drži pod kontrolom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images