Zavet ljubavi u Visokim Dečanima: Ovako je izgledalo intimno venčanje Sare i Nenada Jezdića

Zavet ljubavi u Visokim Dečanima: Ovako je izgledalo intimno venčanje Sare i Nenada Jezdića

Autor: | 22/02/2023

0

Nenad i Sara Jezdić venčali su se u manastiru Visoki Dečani

Nenad Jezdić u dugom je i skladnom braku sa suprugom Sarom, roditelji su četvoro dece, ali se lepša polovina slavnog glumca za sve ovo vreme nikada nije pojavila u javnosti.

Pročitajte: Ona ne voli da je spominjem - Nenad Jezdić u braku je dve i po decenije, retki znaju kako Sara izgleda

Boško Karanović

 

Nenad i Sara Jezdić venčali su se u leto 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su članovi dve porodice, kao i bliski prijatelji iz sveta glume, među kojima i Rastko Lupulović, danas otac Ilarion.

‒ Sa kolegom sa klase Nenadom Jezdićem prvi put sam došao u manastir 1992. godine, posle prve godine glume. Život računam od tada i do tada ‒ otkrio je jednom prilikom.

Pročitajte: Mesto mira, spokoja i vere - Ivana Mihić sreću pronašla u manastiru, punog srca saopštila lepe vesti FOTO

Twitter

 

Posle ceremonije venčanja, mladenci su prenoćili u konaku manastira i sutradan krenuli nazad za Beograd, dok je Rastko, opčinjen Visokim Dečanima i blagodeti koju je osetio tokom boravka u jednoj od najvrednijih srpskih srednjovekovnih svetinja, rešio da ostane na Kosovu i Metohiji.

Pročitajte: Gubitak koji ga je potpuno slomio - Nenad Jezdić neutešan, fotografijom rasplakao obožavaoce

Getty Images

 

- Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: Sad daj sve od sebe da ovo tvoje “da” nikada ne bude ukaljano - priznao je jednom prilikom Nenad, koji važi za uzornog supruga i oca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images